Main Content

Koniec Hubočana v Zenite, kam povedú jeho kroky?

štvrtok, 28. august 2014 14:24 | Autor: Jakub Vaverka

Koniec Hubočana v Zenite, kam povedú jeho kroky?
Koniec Hubočana v Zenite, kam povedú jeho kroky? | zdroj: © TASR

Slovenský reprezentant Tomáš Hubočan zrejme nebude pokračovať v ruskom Zenite Petrohrad. Nasvedčuje tomu fakt, že bývalý hráč MŠK Žilina nefiguroval na súpiske ruského veľkoklubu ani v jednom zo zápasov 4.predkola Ligy majstrov proti Standardu Liege, pritom nebol limitovaný zdravotným stavom.

Najdrahší futbalista histórie MŠK Žilina nepadol podľa všetkého do oka portugalskému trénerovi Andrému Villasovi Boasovi, ktorý s ním nerátal už koncom minulého ročníka. Hubočan, ktorý je známy svojou bojovnosťou na ihrisku bol odstavený na vedľajšiu koľaj a už v zimnom prestupovom období sa špekulovalo o tom, že možno zmení klub.

To, že ho AVB nenapísal ani na jeden zápas play- off o Ligu majstrov jasne podčiarkuje fakt, že s ním do ďalších plánov neráta. Pre Hubočana je to však výhoda, pretože v prípade prestupu do klubu, ktorý účinkuje v LM by mohol za svojho nového zamestnávateľa nastúpiť. Momentálne sa v súvislosti s naším reprezentantom nepíše o žiadnom konkrétnom záujemcovi, ale v kuloároch sa pošepkáva, že Hubočan by si mal nájsť nový klub už do konca prestupového obdobia, ktoré končí o pár dní.