Main Content

Stopér Branislav Niňaj zo Slovana do FC Porto?

streda, 27. august 2014 17:52 | Autor: Jakub Vaverka

Stopér Branislav Niňaj zo Slovana do FC Porto?
Stopér Branislav Niňaj zo Slovana do FC Porto? | zdroj: © TASR

Talentovaný slovenský stopér Branislav Niňaj, ktorý sa v poslednom období prepracoval do základnej zostavy Slovana Bratislava možno už čoskoro zmení dres.

Futbalista, ktorý v posledných dvoch zápasoch ŠK Slovan v Lige majstrov proti BATE Borisov iba sedel na lavičke náhradníkov sa údajne ocitol pod drobnohľadom portugalského klubu FC Porto. Niňaja si mali portskí Draci vyhliadnuť v predkolách Champions League, kde tento mladý obranca tvoril úspešný stopérsky tandem s o pár rokov starším Davidom Hudákom. Práve nenasadzovanie Niňaja v posledných dueloch viedlo k zákulisným šumom o možnom odchode talentu do zahraničia. Teraz sa to môže stať skutočnosťou.

FC Porto iba včera vyradilo v play- off LOSC Lille a zahrá si skupinovú fázu Ligy majstrov. Draci sú známi skvelou prácou s mládežou, keď za posledných 10 rokov predali hráčov takmer za 900 000 000 dolárov. Medzi nimi aj futbalistov ako James Rodriguez, Falcao, Hulk, Moutinho, Mangala, Fernando a ďalší. Oficiálne potvrdené ešte nič nebolo, situácia by sa mala doriešiť do konca augusta.