Main Content

Offside: Toni Kroos nechtiac naštval fanúšikov Man Utd. Na Old Trafford ho nechcú!

sobota, 22. marec 2014 14:52 | Autor: Jakub Mihálik

Offside: Toni Kroos nechtiac naštval fanúšikov Man Utd. Na Old Trafford ho nechcú!
Offside: Toni Kroos nechtiac naštval fanúšikov Man Utd. Na Old Trafford ho nechcú! | zdroj: © TASR

Rubrika Offside vám prináša futbal mimo trávnikového diania. Dnes sa pozrieme do Nemecka. Nemecký stredopoliar Toni Kroos bol v uplynulých týždňoch spájaný s letným prestupom do Manchestru United. Po facebookovom nedorozumení ho fanúšikovia Red Devils na Old Trafforde nechcú.

Toni Kroos v piatok poobede vyvolal doslova hystériu v radoch fanúšikov Manchestru United. Na jeho oficiálnom facebookovom fan profile sa objavil status, ktorý rozčertil Červených diablov.

Slová „Do semifinále, samozrejme...“ urazili fanúšikov klubu, ktorý je niekoľko týždňov favoritom na získanie hviezdneho stredopoliara Bayernu Mníchov, ak sa ten v lete rozhodne klub opustiť. Okamžite si totiž začali myslieť, že Toni Kroos nepovažuje Manchester United za prekážku a že statusom vyjadruje presvedčenie, že Die Roten sa poľahky dostanú do semifinále.

Na Facebooku i Twitteri sa tak okamžite začali šíriť správy, ktoré naznačujú, že ak by Kroos predsa len do United prestúpil, nebude fanúšikovský obľúbenec.

„Arogantný Kroos...“, „Kroos si neváži United.“ „Nemyslím si, že po tom facebookovom statuse sa stane hráčom United“, tak zneli odkazy fanúšikov, viacero z nich dokonca na samotnom profile Kroosa nechali viacero štipľavých nadávok. Toni je však v celej „kauze“ nevinne.

Išlo totiž len o opravu jeho predchádzajúceho statusu:

V ňom hovorí, že žreb pridelil Bayernu zaujímavého súpera, ktorého nemožno hodnotiť na základe tabuľkového postavenia v Anglicku. Bayern podľa Kroosa potrebuje odohrať 2 top zápasy, aby postúpil do štvrťfinále....“DO SEMIFINÁLE, SAMOZREJME...“.

Nešťastný incident tak môže narušiť vzťah fanúšikov United ku Kroosovi ešte skôr, ako sa vôbec len začne rokovať o jeho prestupe. Facebook je mocný nástroj...