Main Content

FOTO: Nový návrh dresov Realu Madrid pôsobí rozpačito

nedeľa, 5. február 2012 17:34 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Nový návrh dresov Realu Madrid pôsobí rozpačito
FOTO: Nový návrh dresov Realu Madrid pôsobí rozpačito | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Pred vyše dvoma týždňami sme vám predstavili návrhy nových dresov FC Barcelona, ktoré uverejnil španielsky portál Sport.es a teraz sme tu pre vás opäť s horúcou novinkou.

Webová stránka Futbolprimera.es predstavila návrhy na dresy Realu Madrid pre sezónu 2012/2013.  My sme ich pre vás zosumarizovali, no musíme uznať, že náš názor bol pomerne rozpačitý.  Zdroj síce uvádza, že by malo ísť o oficálne verzie dresov, no pri pohľade na návrhy sme minimálne skeptickí a skôr sa prikláňame k tomu, že Real ešte finálnu verziu poriadne zváži.

DOMÁCI DRES
Domáci dres Realu Madrid musí byť bezpodmienečne biely, lebo prezývka Biely Balet by úplne stratila význam.  Návrhári úradujúceho vicemajstra sa teda poctivo držali bielej farby, no na prvý pohľad vyzerá nový domáci dres inak ako ten tohtosezónny.  Sponzor Bwin má stále svoje miesto v strede dresu, no miesto zlatých limcov tentokrát tím z hlavného mesta stavil na tmavomodrú farbu, ktorá pôsobí na prvý pohľad rozpačito. Ako sa hovorí, zmena je život a preto sa zrejme aj v Madride (ak pôjde napokon o oficiálnu verziu) rozhodli, že svoj dres pozmenia.



HOSŤOVSKÝ DRES

Hosťovský dres Realu Madrid by mal byť aj v nasledujúcej sezóne v čiernej farbe, no sponzor Bwin a výrobca Adidas by mal byť tento krát napísaný neónovou farbou, čo je dosť zaujímavý variant.  Páčil by sa vám?
 


Na internete sa objavil aj údajný ďalší návrh dresov FC Barcelona pre budúcu sezónu, lebo ten prvý, ktorý sme vám priniesli pred týždňom príliš veľa úspechov po celom svete nezožal, skôr naopak. Tento druhý vyzerá oveľa lepšie, elegantnejšie a aj štýlovejšie, no je otázne, či ide o oficiálny návrh, alebo sa iba nejaký šikovný fanúšik Blaugranas pohral vo photoshope.