Main Content

Video: Pepe z Realu pristúpil ruku Lionelovi Messimu

štvrtok, 19. január 2012 11:30 | Autor: TASR

Tréner španielskeho futbalového klubu Real Madrid José Mourinho pripustil, že jeho zverenec Pepe by mohol dostať trest za úmyselné pristúpenie ruky ofenzívnej hviezdy FC Barcelona Lionela Messiho v stredajšom stretnutí štvrťfinále Španielského kráľovského pohára Copa del Rey (prehra Realu 1:2, pozn.).

Portugalčan Pepe je známy svojou agresívnou hrou, v súbojoch s katalánskym klubom je ešte viac namotivovaný a niektoré jeho zákroky sú až za mierou únosnosti. V minulosezónnom semifinále Ligy majstrov nedohral pre červenú kartu, v stredu zasa v druhom polčase približne 20 minút pred koncom pristúpil ruku ležiacemu Messimu. Jeho počínanie však zostalo bez trestu, keďže si to rozhodcovia nevšimli.

Obaja tréneri Pep Guardiola a José Mourinho si situáciu na hracej ploche nevšimli, ale tréner Realu poznamenal: "Ak tam bol úmysel, potom je to trestné." Guardiola Pepeho zákrok nechcel komentovať: "Hráči povedia po zápase čokoľvek. Osobne som to nevidel, v šatni nemáme televízor. Je priskoro, aby som sa k tomu vyjadroval." Pepe už v úvode zápasu videl po zákroku na Sergia Busquetsa žltú kartu, neskôr predviedol divadelnú vložku po strete s Cesc Fábregasom. Mourinho ho pred záverom duelu vystriedal.

Na situáciu zo štadióna Santiaga Bernabeua zareagoval aj útočník anglickej reprezentácie a Manchestru United Wayne Rooney. "Pepe, to je idiot. Niekedy vás ľudia poriadne vytočia," napísal Rooney na Twitteri. Spoluhráča z Realu obhajoval obranca Ricardo Carvalho. "Často hrá na hrane limitu. Vždy však iba bojuje o loptu a hrá čisto," zareagoval Pepeho krajan Carvalho.

Video: Lionelovi Messimu pristúpil Pepe ruku


© WEBNOVINY