Main Content

Neymar sa cíti kvôli Barcelone smutne. Kritizuje vedenie

pondelok, 21. august 2017 11:31 | Autor: Martin Gregor

Neymar
Neymar | zdroj: © TASR

Neymar sa pár dní po oficiálnom prestupe do Paris St. Germain vyjadril kriticky k súčasnej situácii v FC Barcelona.

Brazílčan Neymar po sebe zanechal prestupom do PSG v zostave Barcelonu obrovskú dieru, ktorú sa Kataláncom zatiaľ nedarí zaplátať. Avizované príchody Philippe Coutinha z Liverpoolu a Ousmane Dembeleho z Dortmundu sa naťahujú a vôbec nie je zrejmé, či budú skompletizované. A aj keby ani jeden z tejto dvojice nemusí Neymara plnohodnotne nahradiť.

Už aj najvernejší fanúšikovia FC Barcelona priznávajú, že v súčasnosti nie je klub v ideálnom rozpoložení.

Potvrdzujú to aj slová Neymara, ktorý sa po skvelom nedeľňajšom individuálnom výkone proti Toulouse (PSG vyhralo 6-2, Neymar strelil dva góly a na dva prihral) prezradil novinárom svoj názor na situáciu v jeho bývalom klube.

,,Keď som prišiel do Barcelony všetko začalo dobre, ale potom... je tam jednoducho vedenie, ktoré tam nemá byť,” povedal Neymar a dodal: ,,Som z toho veľmi smutný.”

,,Prežil som tam štyri veľmi šťastné roky, ale Barcelona si zaslúži oveľa viac. Mám tam množstvo priateľov. Dúfam, že sa situácia Barcelony zlepší a opäť sa stanú tímom, ktorý bude  konkurencie schopný.”

,,Neviem, čo sa tam deje,” dodal k špekuláciám týkajúcim sa posíl Barcelony po jeho odchode. ,,Keď vidím mojich priateľov smutných, som aj ja smutný. Nechal som za sebou veľa priateľov, verím, že sa pomery v Barcelone zlepšia a klub sa bude opäť môcť porovnávať s akýmkoľvek iným tímom,“ dodal.