Main Content

ESPN: Zlatan Ibrahimovič podpíše s Manchestrom United novú zmluvu!

pondelok, 21. august 2017 10:56 | Autor: adminsport7

ESPN: Zlatan Ibrahimovič podpíše s Manchestrom United novú zmluvu!
ESPN: Zlatan Ibrahimovič podpíše s Manchestrom United novú zmluvu! | zdroj: © TASR

Manchester United očakáva, že už čoskoro podpíše novú zmluvu so Zlatanom Ibrahimovičom.

Zlatan Ibrahimovič nedohral uplynulú sezónu pre vážne aprílové zranenie kolena. Vyzerá to však tak, že už čoskoro by sa mohol hviezdny veterán vrátiť na futbalové trávniky.

Švédsky top kanonier je bez zmluvy, preto sa špekuluje, ktorý klub si zvolí ako svoje pôsobisko. Veľký záujem majú oňho v Číne, v zámorskej MLS a pochopiteľne i v Európe. Zálusk má napríklad AC Miláno, ktoré cez leto podpísalo už 10 hráčov.

Najhorúcejším favoritom je však Manchester United, za ktorý strelil Ibrahimovič v uplynulej sezóne 28 gólov.

Podľa zdrojov ESPN sa 35-ročný útočník už takmer stopercentne zotavil zo zranenia, ktoré utrpel v apríli v súboji proti Anderlechu, a je pripravený podpísať novú zmluvu s Červenými diablami, ktorí vstúpili do sezóny Premier League dvoma vysokými víťazstvami 4-0.

Ibrahimovič by mal byť pre United veľkým prínosom napriek tomu, že Červení diabli našli v Romuelu Lukakuovi útočníka číslo jeden a gólovú potenciu poskytujú aj Rashford s Martialom.

,,Ibrahimovičove góly, skúsenosti, osobnosť a víťazný charakter, ako aj potenciálny vplyv na hráčov od futbalistu, ktorý je stále považovaný za jedného z najlepších na svete, môžu byť pre Manchester United významné, pretože klub sa snaží v tejto sezóne bojovať o trofeje až na štyroch rôznych frontoch,” napísal Andy Mitten pre ESPN.