Main Content

Renomovaný zdroj: FC Barcelona získal z Francúzska ďalšiu letnú posilu!

sobota, 19. august 2017 14:29 | Autor: Jakub Vaverka

Renomovaný zdroj: FC Barcelona získal z Francúzska ďalšiu letnú posilu!
Renomovaný zdroj: FC Barcelona získal z Francúzska ďalšiu letnú posilu! | zdroj: Instagram

Stredopoliar Jean Michael Seri, ktorý patrí medzi najzaujímavejšie prestupové artikle počas tohto leta, sa vraj dohodol na transfere do FC Barcelona. Potvrdil to na sociálnej sieti Twitter zdroj, ktorý sa nezvykne mýliť.

26-ročný rodák z Pobrežia Slonoviny zažil skvelý ročník vo francúzskom OSG Nice, s ktorým sa dostal do predkola Ligy majstrov. Celok z Ligue 1 však v prvom stretnutí štvrtého predkola prehral v Neapole 0:2 a postup do vytúženej skupiny si poriadne skomplikoval. Už dlhšie sa píše, že ak Nice nepostúpi do milionárskej súťaže, neudrží svoje najväčšie opory.

Jean Michael Seri by sa mal podľa najnovších informácií sťahovať do Barcelony, ktorá po odchode Neymara za 222 miliónov eur pokračuje v letných nákupoch. Pred pár dňami prišiel Paulinho z Guangzhou, teraz by mal byť hotovou vecou aj transfer iba 168 centimetrov vysokého technického stredopoliara, ktorého prirovnávajú k legendárnemu Xavimu.

"Seri do Barcelony," informoval twitterovský kanál indikailya news, ktorý zastrešuje sieť novinárov, ktorí nechcú byť menovaní. Kto však pozorne sleduje príspevky tohto profilu, potvrdí, že IN sa mýlia iba veľmi zriedka, ak vôbec, pričom ako prví informujú o veľkých futbalových presunoch. Nemecký portál transfermarkt.com tvrdí, že trhová hodnota Seriho predstavuje 14 miliónov eur. Všetko by malo byť oficiálne potvrdené v najbližších dňoch.