Main Content

Slovan sa posilnil o hráča, ktorý doteraz hral v 3. českej lige!

piatok, 18. august 2017 11:18 | Autor: Martin Gregor

Slovan sa posilnil o hráča, ktorý doteraz hral v 3. českej lige!
Slovan sa posilnil o hráča, ktorý doteraz hral v 3. českej lige! | zdroj: © TASR

Slovan Bratislava podpísal zmluvy s trojicou obrancov, ktorí uspeli na skúške.

Hokejovému Slovanu nevyšla generálka na novú sezónu KHL, keď vo štvrtok prehral na pôde majstra Tipsport ligy HC Banská Bystrica vysoko 5:2.

Ešte predtým na svojom oficiálnom Facebook účte informoval, že uzavrel riadne kontrakty s trojicou obrancov – Tomášom Voráčkom, Lukášom Kozákom a Tomášom Černým.

27-ročný Tomáš Voráček patrí medzi skúsených obrancov, pričom známy je najmä pre svoju poctivú defenzívnu činnosť. V českej najvyššej lige odohral 383 stretnutí so ziskom 50 bodov (8+42).

Lukáš Kozák je dobre stavaný slovenský obranca. V minulej sezóne odohral 14 stretnutí za Medveščak Záhreb v KHL a obliekal tiež dresy Dukly Trenčín a MHC Martin. Dres Slovana obliekal už v sezóne 2015/2016 s bilanciou 17 stretnutí a jedného bodu za asistenciu.

Pre fanúšikov belasých je neznáme najmä meno Tomáša Černého. Len 20-ročný český obranca doteraz pôsobil až v 3. najvyššej českej hokejovej súťaži v drese Slezan Opava. V 39 zápasoch minulého ročníka nazbieral 6 bodov za gól a 5 asistencií. Meria 174 centimetrov a  váži 63 kilogramov.