Main Content

Pozitívne správy pre Barcelonu: Generálny manažér klubu avizuje hviezdne posily

štvrtok, 17. august 2017 11:05 | Autor: Martin Gregor

Pozitívne správy pre Barcelonu: Generálny manažér klubu avizuje hviezdne posily
Pozitívne správy pre Barcelonu: Generálny manažér klubu avizuje hviezdne posily | zdroj: © TASR

Pep Segura, generálny manažér FC Barcelona, po prehre Kataláncov s Realom Madrid v druhom zápase o španielsky Superpohár potešil fanúšikov Blaugranas informáciami o blížiacom sa posilnení kádra.

Barcelona sa stratou Neymara, ktorý napriek nevôli klubu odišiel do Paris St. Germain, výrazne oslabila, čo bolo cítiť aj v úvodných dvoch súťažných zápasoch sezóny proti Realu Madrid v súbojoch o španielsky Superpohár.

Ideálnym riešením pre Barcelonu je vykompenzovať stratu Neymara posilnením kádra aspoň o dvoch špičkových hráčov. Na zozname sú už dlhšiu dobu najmä Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, no spomínajú sa aj Eden Hazard a Angel Di Maria.

Generálny manažér FC Barcelona Pep Segura novinárom prezradil aktuálny stav: ,,Sme blízko ich získania (Coutinha a Dembeleho), rozprávame sa o podmienkach, ale kým nie je všetko uzavreté, nemôžeme povedať nič viac. Dúfame, že obaja oblečú dres Barcelony.”

V prípade oboch hráčov platí, že chcú opustiť svojich súčasných zamestnávateľov, teda Dortmund a Liverpool. Zároveň však platí aj to, že kluby ich nechcú pustiť.

Domino efekt, ktorý spustil PSG podpísaním Neymara, má teda pokračovanie, ktoré vplýva na ďalšie kluby počnúc Barcelonou a končiac pravdepodobne pri Dortmunde a Liverpoole.

Katalánci však majú v prípade, že tieto prestupy stroskotajú, aj plán B, ktorým je angažovanie Angela Di Mariu. Informovalo o tom rádio Marcador MARCA.