Main Content

VIDEO: Stoch sa pri svojej premiére za Slaviu výhry nedočkal, Liverpool zvíťazil

streda, 16. august 2017 00:05 | Autor: TASR

VIDEO: Stoch sa pri svojej premiére za Slaviu výhry nedočkal, Liverpool zvíťazil
VIDEO: Stoch sa pri svojej premiére za Slaviu výhry nedočkal, Liverpool zvíťazil | zdroj: © TASR

Bratislava 15. augusta (TASR) - Slovenský futbalista Miroslav Stoch prežil neúspešný debut za Slaviu Praha. Obhajca českého titulu prehral v utorňajšom prvom stretnutí play off o účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov na pôde cyperského APOEL Nikózia 0:2.

Slovenský krídelník nastúpil v základnej zostave a hral do 79. minúty, keď ho vystriedal Jan Sýkora. Stochov krajan Jakub Hromada sedel na lavičke náhradníkov, ďalší Slovák v kádri Slavie Dušan Švento nefiguroval v zápasovej nominácii. Odveta je na programe v stredu 23. augusta v Prahe.

Anglický FC Liverpool triumfoval nad domácim Hoffenheimom 2:1. O góly hostí sa postarali Trent Alexander-Arnold a vlastným zásahom Haavard Nordtveit, za nemecký tím znížil v závere Mark Uth. Hoffenheim mohol mrzieť nepremenený pokutový kop už v 12. minúte, neúspešným exekútorom bol Andrej Kramarič.

Hráči azerbajdžanského FK Karabach zdolali na vlastnom ihrisku FC Kodaň 1:0. Dánskemu mužstvu pre disciplinárny trest po vylúčení v treťom predkole chýbal slovenský reprezentant Ján Greguš. Zápas Sporting Lisabon - FCSB Bukurešť sa skončil bez gólov. Young Boys Bern podľahol CSKA Moskva 0:1 vlastným gólom v nadstavenom čase.

 

LM 2017/2018 - play off - 1. zápasy:

FK Karabach - FC Kodaň 1:0 (1:0)

Gól: 25. Madatov

/Ján Greguš (Kodaň) pre disciplinárny trest nefiguroval v zápise o stretnutí/

 

APOEL Nikózia - Slavia Praha 2:0 (2:0)

Góly: 2. De Camargo, 10. Aloneftis

/Miroslav Stoch hral do 79. minúty, Jakub Hromada sedel na lavičke náhradníkov, Dušan Švento (všetci Slavia) nefiguroval v zápise o stretnutí/

 

TSG 1899 Hoffenheim - FC Liverpool 1:2 (0:1)

Góly: 87. Uth - 35. Alexander-Arnold, 74. Nordtveit (vlastný)

 

Sporting Lisabon - FCSB Bukurešť 0:0

ČK: 80. Pintilii (FCSB) po 2. ŽK

 

Young Boys Bern - CSKA Moskva 0:1 (0:0)

Gól: 90.+1 Kasim Nuhu (vlastný)