Main Content

Stoch si dnes môže odbiť debut v Slavii. Praha ho zapísala na súpisku

utorok, 15. august 2017 09:05 | Autor: TASR

Miroslav Stoch
Miroslav Stoch | zdroj: © TASR

Nikózia 14. augusta (TASR) - Slovenský futbalista Miroslav Stoch figuruje od pondelňajšieho večera na súpiske Slavie Praha. Vďaka tomu smie v utorok nastúpiť v prvom zápase play off o účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov na ihrisku cyperského APOEL Nikózia.

Stoch sa cíti dobre a verí, že nastúpi od začiatku. "Fyzicky som úplne v poriadku. Dva mesiace trénujem, odohral som dosť prípravných zápasov, naposledy pred týždňom proti Cagliari. Nastúpil som na 75 minút. Dúfam, že som v pohode, natrénované mám," povedal Stoch pre server idnes.cz.

Dvadsaťsedemročný krídelník prestúpil do mužstva úradujúceho českého majstra minulý týždeň z tureckého Fenerbahce Istanbul. "S novým tímom som stihol dva tréningy v Prahe a tretí už tu na Cypre," dodal s tým, že verí v postup "zošívaných" do skupinovej fázy LM. "Určite to nebude jednoduchý dvojzápas, to je jasné. APOEL je kvalitný súper, ale môže to byť päťdesiat na päťdesiat, šance sú vyrovnané. Rozhodnú maličkosti. Pevne verím, rovnako ako ostatní, že postúpime my," uzavrel Stoch.