Main Content

HORÚCA SPRÁVA: Oficiálne stanovisko Liverpool FC k Philippe Coutinhovi!

piatok, 11. august 2017 11:36 | Autor: Martin Gregor

HORÚCA SPRÁVA: Oficiálne stanovisko Liverpool FC k Philippe Coutinhovi!
HORÚCA SPRÁVA: Oficiálne stanovisko Liverpool FC k Philippe Coutinhovi! | zdroj: © TASR

Vedenie Liverpoolu FC sa rozhodlo reagovať na neutíchajúce špekulácie týkajúce sa prestupu Philippeho Coutinha do Barcelony oficiálnym vyhlásením na klubovej stránke.

FC Barcelona po prestupe Neymara do Paris St. Germain hľadá za brazílskeho virtuóza vhodnú náhradu. Zaujíma sa predovšetkým o služby Ousmaneho Dembélého a Edena Hazarda, no absolútnou prioritou bolo pre Blaugranas získanie Philippeho Coutinha z Liverpoolu. Naňho podobne ako na Dembelého si však zrejme bude musieť nechať zájsť chuť, hoci v prípade oboch hráčov je ochotná zaplatiť čiastku okolo 100 miliónov eur.

Liverpool svojim vyhlásením zverejneným na oficiálnej stránke klubu liverpoolfc.com dal jasne najavo, že hráča napriek lukratívnym ponukám v žiadnom prípade nepredá.

Stanovisko FC Liverpool:

,,Chceme ponúknuť jednoznačné stanovisko pokiaľ ide o našu pozíciu v súvislosti s možným prestupom Philippe Coutinha. Definitívnym postojom klubu je, že nebudú brané do úvahy žiadne ponuky za Philippeho a zostane členom nášho futbalového klubu v Liverpoole aj po uzavretí letného prestupového okna.“