Main Content

Liga majstrov: Guľa neskladá zbrane, pripomenul góly Bilbau

utorok, 18. júl 2017 19:05 | Autor: TASR

Liga majstrov: Guľa neskladá zbrane, pripomenul góly Bilbau
Liga majstrov: Guľa neskladá zbrane, pripomenul góly Bilbau | zdroj: © TASR

Kodaň 18. júla (TASR) - Tréner slovenského futbalového majstra MŠK Žilina Adrián Guľa neprezradil základnú zostavu na stredajšiu odvetu 3. predkola Ligy majstrov 2017/2018 v Kodani.

Jeho zverenci sa pokúsia energickým a vášnivým výkonom otočiť nepriaznivú pozíciu, keďže minulý týždeň ich FC Kodaň pod Dubňom zdolala 3:1.

"Koncept zostavy je jasný, musíte ho nosiť stále v hlave. Neprezradím ale zostavu, lebo máme pred sebou ešte tréning. Budeme vyberať z tých, ktorí sú tu. Je fajn, že sú všetci zdraví. Ale budeme potrebovať aj tých z lavičky. Som rád, že je pripravený Holúbek," odpovedal Guľa na oficiálnej tlačovej konferencii na tradičnú predzápasovú otázku.

Kodaň doma nedostáva veľa gólov. A "šošoni" sú v pozícii, že na postup potrebujú streliť najmenej tri. "Je to výzva. Musíme ukázať produktivitu a odvahu. Súperi Kodane sa tiež dostávajú do šancí, hoci tá veľa gólov nedostáva, keďže jej hráči sú dobre organizovaní. Ale videli sme ich zápasy a aj v ich poslednom súboji nám Aalborg čosi ukázal," uviedol kouč MŠK, podľa ktorého jeho tím musí odovzdať všetko: "Musíme všetko vložiť do tohto zápasu a chceme urobiť maximum. Zápas je pre nás odmenou, je odmenou hrať takýto zápas na takomto štadióne s takýmto súperom ako Kodaň. Chceme ísť do neho s vášňou a naša túžba je enormná."

Góly hostia potrebujú ako soľ. Že ich dať vedia, pripomenul aj Guľa: "My sme dokázali streliť za 30 minút tri góly Bilbau. To je takisto veľmi rešpektovaný tím. Vsádzame na energiu, dravosť a mladosť. V takej situácii je možné preskočiť aj takúto prekážku. V takejto situácii je možné vo futbale všetko. A s tým do toho ideme. Sme motivovaní a odhodlaní, aj s rešpektom voči súperovi, ktorý má svoju kvalitu."

Za hráčsku kabínu dostal pred médiami slovo kapitán Michal Škvarka: "Do každého zápasu ideme s tým, že chceme strieľať góly. Takto to bude aj teraz. Musíme sa pozerať len pred seba."