Main Content

Tottenham považuje 100-miliónovú ponuku Manchestru United za Kanea za vtip

pondelok, 26. jún 2017 11:22 | Autor: Squashmaster

Tottenham považuje 100-miliónovú ponuku Manchestru United za Kanea za vtip
Tottenham považuje 100-miliónovú ponuku Manchestru United za Kanea za vtip | zdroj: © TASR

Manchester United stále hľadá adekvátnu náhradu do útoku za Zlatana Ibrahimoviča, ktorému predstavitelia klubu neponúkli predĺženie zmluvy kvôli pretrvávajúcemu zraneniu.

Hovorilo sa o prestupe Antoinea Griezmanna z Atletica Madrid, ten padol, Alvara Moratu, či najnovšie Roberta Lewandowského. Avšak José Mourinho je veľkým fanúšikom Harryho Kanea z Tottenhamu, ktorý sa v uplynulej sezóne stal najlepším strelcom Premier league.

Podľa informácií britského denníka The Independent dokonca Mourinho osobne zašiel za predstavenstvom Červených diablov, aby ich presvedčil ponúknuť Tottenhamu 100 miliónov libier za služby 23-ročného anglického reprezentanta.

Táto ponuka však vyvolala na tvárach zástupcov Tottenhamu Hotspur iba úsmev. Vzhľadom na obrovskú infláciu, ktorá momentálne prebieha na futbalových trhoch, sa im zdá 100 miliónov veľmi málo peňazí za hráča Kaneových kvalít.

Šéf Tottenhamu, ktorý v uplynulej sezóne skončil na druhej priečke, Daniel Levy, je všeobecne považovaný za jedného z najneústupčivejších vyjednávačov nielen na Britských ostrovoch, ale aj na celom svete. Práve Levy vyhlásil, že kto chce kúpiť Kanea, bude musieť zaplatiť sumu blížiacu sa k 200 miliónom libier.

Na základe toho sa dá predpokladať, že Harry Kane ešte zostane v Tottenhame a United môže iba dúfať, že Tottenhamu sa nepodarí prebojovať do Ligy majstrov, čo by zvýšilo pravdepodobnosť odchodu tohto dlháňa z Londýna.