Main Content

Ronaldo dostal dve bizarné ponuky na prestup: Chce ho klub, ktorého brzdia poopičné stavy hráčov

piatok, 23. jún 2017 14:27 | Autor: Squashmaster

Ronaldo dostal dve bizarné ponuky na prestup: Chce ho klub, ktorého brzdia poopičné stavy hráčov
Ronaldo dostal dve bizarné ponuky na prestup: Chce ho klub, ktorého brzdia poopičné stavy hráčov | zdroj: © TASR

Už niekoľko dní zamestnáva futbalových odborníkov iba jediná vec: Kam a či vôbec sa niekam poberie Cristiano Ronaldo, ktorý oznámil predstaviteľom Realu Madrid, že chce z kráľovského klubu odísť.

Dvomi najhorúcejšími záujemcami o služby štvornásobného víťaza Zlatej lopty sú Paríž Saint Germain a Manchester United. Avšak fenomenálny Portugalčan dostal aj dve ponuky, ktoré vás určite pobavia. Podľa portálu sportbible.com (http://www.sportbible.com/football/funny-cristiano-ronaldo-receives-hilarious-transfer-offer-from-irish-side-20170622) bola prvou ponuka na Twitteri nemeckej Herthy Berlín, ktorá uviedla: „Ronaldo chce odísť z Realu Madrid. Nemáme peniaze, ale bola by to obrovská výzva a Berlín by ťa miloval. Máš záujem Cristiano?

Nemecký klub však "predčil" írsky podpriemerný klub Shountrade AFC, ktorý napísal Ronaldovi dlhý list. Okrem iného sa v liste píše: "Iba nejaké informácie o pozadí nášho klubu, v prípade, žeby ste to nevedeli. V rámci druhej divízie západnej divízie Limericku sme takpovediac veľký klub. Tento rok sme skončili na treťom mieste. Mohli sme sa dostať do druhej, avšak zabrzdili nás zranenia a poopičné stavy. Ale ktorý klub nemá problémy s týmito záležitosťami. Nestrachujte sa kvôli peniazom. Potrebujeme iba odniekiaľ získať pár drobných a usporiadať niekoľko kvízov a problém bude vyriešený."