Main Content

FOTO: Nové tetovanie Gabriela Jesusa z Man City vyjadruje vďaku matke

piatok, 23. jún 2017 10:42 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Nové tetovanie Gabriela Jesusa z Man City vyjadruje vďaku matke
FOTO: Nové tetovanie Gabriela Jesusa z Man City vyjadruje vďaku matke | zdroj: © TASR

Brazílsky útočník Gabriel Jesus sa v krátkom časovom intervale po prestupe do Manchestru City zaradil medzi veľké hviezdy anglickej Premier League. Talentovaný kanonier z Južnej Ameriky najnovšie upútal verejnosť svojím tetovaním.

Gabriel Jesus odišiel do Anglicka v januári, keď dal Zbohom brazílskemu Palmeiras. Kouč Manchestru City Pep Guardiola sa mladému hráčovi nebál dávať časté príležitosti na ihrisku a talent sa mu odvďačoval gólmi. V nasledujúcom ročníku by mal GJ patriť medzi hlavné ofenzívne tromfy klubu z Etihad Stadium.

Na svojom profile sa Gabriel Jesus pochválil svojím novým tetovaním. Ozdoba jeho tela referuje k hráčovej matke. Hráč v nedávnom rozhovore povedal, že v jeho živote mal iba dva vzory – prvým bol samotný Boh a druhým jeho matka Vera Luica Diniz de Jesus.

Práve podobizeň matky, ktorá ho vo futbalovej kariére podporuje od útleho veku, si dal Gabriel zhmotniť na svoju ruku. Podľa informácií anglického denníka The Sun si sú Jesus a jeho matka veľmi blízki, pričom Vera Luica sa stará o hráčove výdavky a celkovo o financie, pričom jej ide o to, aby jej syn nestratil z lukratívnych kontraktov hlavu a ostal nohami pevne na zemi.