Main Content

FOTO: Cristiano Ronaldo vysmial na Instagrame nový účes Jamésa Rodrigueza

piatok, 23. jún 2017 11:59 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Cristiano Ronaldo vysmial na Instagrame nový účes Jamésa Rodrigueza
FOTO: Cristiano Ronaldo vysmial na Instagrame nový účes Jamésa Rodrigueza | zdroj: © TASR

Futbalisti v súčasnosti nie sú populárni len vďaka výkonom na ihrisku, no vo veľkom o ich popularite a prípadnej obľúbenosti rozhoduje aj správanie mimo zápasový kolotoč. Najnovšie dal o sebe na sociálnej sieti Instagram vedieť Jamés Rodriguez, ktorého ihneď vysmial jeho hviezdny spoluhráč Cristiano Ronaldo.

Kolumbijský stredopoliar Realu Madrid Jamés Rodriguez zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram fotografiu, na ktorej badať, že si zmenil účes a tradičnú čiernu farbu jeho vlasov okorenila blond farba.

Reakcie fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. Stovky ľudí jednej z hviezd majstrovstiev sveta 2014 komentovali spomínanú fotografiu, niektorí pozitívne, iní negatívne. Na verejnosti zarezonoval predovšetkým komentár Cristiana Ronalda.

Úradujúci najlepší hráč na svete svojho spoluhráča nešetril a humorne mu okomentoval nový účes. „Škaredé vlasy,“ stručne označil CR7 Jamésov nový strih. Rodákovi z ostrova Madeira odpovedali na jeho komentár niekoľkí fanúšikovia. Niektorí si z neho vystrelili, že on so svojím novým strihom taktiež nemá, čo hovoriť.