Main Content

Zmeny v Slovane pokračujú, v klube končí Ján Mucha!

pondelok, 19. jún 2017 11:22 | Autor: Filip Chudý

Ján Mucha
Ján Mucha | zdroj: © TASR

Bratislavský Slovan pokračuje v zmenách v kádri. Tá najnovšia sa týka brankára Jána Muchu, s ktorým belasí rozviazali zmluvu.

ŠK Slovan Bratislava sa s Jánom Muchom dohodol na ukončení spolupráce, informuje o tom oficiálna stránka klubu. „Po obojstranne korektných rokovaniach odchádza Ján Mucha, ktorý predchádzajúcu sezónu začal v pozícii jednotky. V závere ročníka Mucha absentoval kvôli zraneniu, pričom v tomto období ho adekvátne zastúpil mladík Dominik Greif. Vedenie klubu po sezóne s Jánom Muchom rokovalo o možnostiach ukončenia kontraktu. Obe strany po korektnom priebehu rokovaní našli dohodu a cesty ŠK Slovan a Jána Muchu sa dneškom definitívne rozchádzajú,“ píše sa na skslovan.com.

„Jánovi Muchovi prajeme do budúcnosti všetko dobré a veľa športových úspechov. Ďakujeme mu za odvedenú prácu v Slovane Bratislava,“ vyhlásil pre klubovú stránku viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml. Ján Mucha strávil v Slovane Bratislava dve sezóny, počas ktorých odchytal celkom 65 zápasov, z toho 26-krát si udržal čisté konto. Belasým pomohol k zisku Slovenského pohára.

Mucha mal pôvodne zmluvu na ešte najbližšie dve sezóny. O jeho konci v Slovane sa začalo hovoriť už počas jarnej časti. Jeho nástupcom sa môže stať Michal Šulla zo Senice, ktorý je so Slovanom spájaný už dlhšie, pričom predstavitelia Slovana záujem oňho v minulých týždňoch netajili. Budúcnosť Jána Muchu je zatiaľ nejasná, spomína sa ale jeho odchod do zahraničia.