Main Content

Marco Verratti: Do PSG sa nevrátim, nechajte ma odísť

pondelok, 19. jún 2017 09:29 | Autor: Jakub Vaverka

Marco Verratti: Do PSG sa nevrátim, nechajte ma odísť
Marco Verratti: Do PSG sa nevrátim, nechajte ma odísť | zdroj: © TASR

Taliansky stredopoliar Marco Verratti v tomto období pravidelne rozviruje hladinu svetových médií. Jeden z najkvalitnejších záložníkov súčasnosti vraj totiž reálne uvažuje o odchode z Paríža.

Môže ísť o najväčší prestup leta, ktoré ešte ani len nezačalo. Taliansky reprezentant Marco Verratti vraj chce prestúpiť do FC Barcelona, pričom Katalánci sú ochotní za jeho služby francúzskemu vicemajstrovi PSG zaplatiť dokopy až 110 miliónov eur. Verratti sa teda môže stať najdrahším hráčom v celej histórii futbalu.

Interes Barcelony a záujem hráča o transfer potvrdil aj jeho agent Donato Di Campli, avšak problémy má robiť Paríž Saint-Germain. PSG údajne nechce s Barcelonou obchodovať a predať do Španielska jedného zo svojich najlepších hráčov.

Španielsky denník Marca odvolávaný na talianske noviny La Gazzetta dello Sport priniesol slová sympatického stredopoliara, ktoré sú veľavravné. „Nechajte ma odísť do Barcelony, do Paríža sa už nevrátim.“

Túto vetu mal údajne prehlásiť stredopoliar s číslom šesť, i keď na druhej strane je otázne, aká je dôveryhodnosť vyššie spomenutých plátkov. Každopádne, ak má PSG na stole lukratívnu ponuku z Barcelony a ak chce hráč zmeniť dres, pre Francúzov by mohlo kontraproduktívne Verrattimu robiť problémy.