Main Content

Futbal-FL: Slovan uvoľnil Vernona de Marca na hosťovanie do Lechu Poznaň

pondelok, 19. jún 2017 06:05 | Autor: TASR

Futbal-FL: Slovan uvoľnil Vernona de Marca na hosťovanie do Lechu Poznaň
Futbal-FL: Slovan uvoľnil Vernona de Marca na hosťovanie do Lechu Poznaň | zdroj: © TASR

Bratislava 18. júna (TASR) - Bratislavský Slovan uvoľnil Vernona de Marca Morlacchiho na ročné hosťovanie do poľského futbalového klubu Lech Poznaň, ktorý v uplynulej sezóne obsadil tretiu priečku v tabuľke Ekstraklasy.

"Vernona sužovalo v poslednom čase niekoľko zranení, čo sa prejavilo aj na jeho výkonnosti, ktorá po zimnej prestávke nebola ideálna a nespĺňala naše očakávania. Potrebujeme, aby v novej sezóne pravidelne hrával, získal hernú prax a presvedčil nás o svojich kvalitách. Preto sme mu umožnili hosťovať v kvalitnom poľskom klube. Je len na ňom, či na hosťovaní herne presvedčí a dokáže, že do budúcnosti môže byť platnou súčasťou Slovana," citovala oficiálna stránka "belasých" viceprezidenta klubu Ivana Kmotríka ml.

Dvadsaťštyriročný stredný obranca z Argentíny pôsobí v Slovane od septembra 2016, keď najprv prišiel na hosťovanie z Michaloviec, ktoré sa počas zimy zmenilo na trvalý prestup. Za Slovan odohral celkovo devätnásť súťažných duelov, v ktorých si pripísal jeden presný zásah. Na jar to však už bolo len šesť stretnutí, v ďalších zápasoch nastupovala stabilná stopérska dvojica Kornel Saláta – Milan Rundič.