Main Content

Krásne ženy známych futbalistov: Izabela Andrijanič, priateľka mladej hviezdy Realu Madrid (#1)

utorok, 6. jún 2017 13:20 | Autor: Martin Gregor

Krásne ženy známych futbalistov: Izabela Andrijanič, priateľka mladej hviezdy Realu Madrid (#1)
Krásne ženy známych futbalistov: Izabela Andrijanič, priateľka mladej hviezdy Realu Madrid (#1) | zdroj: TASR, Instagram

K známym futbalistom patria odjakživa krásne ženy. Výnimkou nie je ani mladý talent Realu Madrid Mateo Kovačič, ktorému počas osláv triumfu Bieleho baletu v Lige majstrov robila spoločnosť krásna blondína.

Priateľkou Matea Kovacica je mladá kráska Izabela Andrijanič, ktorá však nie je pre fanúšikov Realu Madrid žiadnou neznámou. Upútala ich prvýkrát už v roku 2015, kedy robila Mateovi spoločnosť počas jeho prezencie ako novej posily klubu za 30 miliónov eur z Interu Miláno. Španielske média vtedy písali o tom, ako takmer ukradla svojou krásou celú "šou" len pre seba.



FOTOGALÉRIA: Izabela Andrijanič,
priateľka Matea Kovacica
(zobraziť celú galériu)

Na Izabele je zaujímavé, že má titul z ekonomiky, ktorý získala už v 20 rokoch. Mladá partnerka perspektívneho hráča aktuálne najlepšieho futbalového klubu v Európe je po boku chorvátskeho reprezentanta s rakúskym pôvodom už od čias, kedy sa začal objavovať v roku 2013 v zostave "Nerrazurri". Stretli sa v kostole v Chorvátsku, kde spievala v zbore, kým Mateo bol miništrantom.