Main Content

DIGI Slovakia má špeciálny darček pre deti – sprístupní všetky detské programy

streda, 31. máj 2017 15:30 | Autor: Sport7.sk

DIGI Slovakia má špeciálny darček pre deti – sprístupní všetky detské programy
DIGI Slovakia má špeciálny darček pre deti – sprístupní všetky detské programy | zdroj: © TASR

Spoločnosť DIGI SLOVAKIA, s.r.o. pri príležitosti Medzinárodného dňa detí pripravila prekvapenie pre svojich najmenších divákov. Od 1.6.2017 do 30.6. 2017 budú pre všetkých zákazníkov satelitnej i káblovej televízie bezplatne sprístupnené detské programy z vyššieho balíka MAXI.

Deti tak môžu okrem programov Disney Channel, Minimax a Nickelodeon zo základného balíka ŠTANDARD sledovať aj programy Disney Junior, Nick Junior, Duck TV, Jim Jam, Megamax. Aktivácia nie je potrebná, programy sa sprístupnia automaticky. Navyše kanál Nick Junior začína práve na MDD od 1.6.2017 vysielať svoj program lokalizovane, čo znamená, že namiesto angličtiny bude dostupný aj češtine i maďarčine.

Aby toho nebolo málo, rodičia spolu s deťmi môžu takmer po celý jún súťažiť o PlayStation 4 a o poukážky do predajní Dráčik v hodnote 200 €. Súťaž začne už 5.6.2017 na stránke DIGI SLOVAKIA, s.r.o. na Facebooku. Viac informácií o súťaži všetci nájdu na stránke http://www.digislovakia.sk/aktuality/jun-patri-detom/.

Deti sú to najcennejšie čo máme a preto pripravovať túto akciu bolo radosťou. Extra porcia rozprávok pre všetky deti a k tomu súťaž o atraktívne ceny sú naším malým darčekom pre najmenších zákazníkov k ich sviatku,“ vyjadril sa Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja spoločnosti DIGI SLOVAKIA.

Bratislava, 31. 5. 2017