Main Content

Udrží si Slovan svojho kapitána? Chce ho známy zahraničný klub

streda, 24. máj 2017 11:55 | Autor: Filip Chudý

Udrží si Slovan svojho kapitána? Chce ho známy zahraničný klub
Udrží si Slovan svojho kapitána? Chce ho známy zahraničný klub | zdroj: © TASR

Prestupový kolotoč sa postupne roztáča aj na Slovensku. Jeden z najväčších prestupov leta z našej ligy sa teoreticky môže dotknúť kapitána Slovana, o ktorého má mať záujem známy klub bojujúci o Ligu majstrov.

O kapitána Slovana BratislavaBorisa Sekuliča je záujem v zahraničí, aspoň to tvrdí portál mozzartsport.com. Práve ten zhodou okolností v minulom roku napísal, že do Slovana má namierené tréner Ivan Vukomanovič, čo sa onedlho na to aj potvrdilo. O Sekuliča má údajne vážny záujem AEK Atény, keďže tento klub potrebuje univerzálneho hráča do defenzívy.

Spomínaný web tiež pripomína, že AEK Atény, aktuálne bojujúci o postup do predkola Ligy majstrov, pričom minimálne Európsku ligu má už istú, ale nie je jediným záujemcom o Sekuličove služby.

Srbský obranca pritom len v novembri podpísal s belasými nový štvorročný kontrakt. „Z novej zmluvy som bol milo prekvapený, predsa len, som v Slovane zatiaľ iba rok. Zároveň som veľmi rád, cítim sa tu šťastný a spokojný. Na Slovensku som už päť rokov, zvykol som si aj v Bratislave a práve preto som sa rozhodol pre dlhodobý kontrakt. To, že som kapitán tímu, je pre mňa veľká česť a určitý záväzok,“ povedal Sekulič pre skslovan.com po podpise novej zmluvy.