Main Content

Čo rozhodne o budúcnosti monackého Kyliana Mbappého?

streda, 24. máj 2017 11:24 | Autor: Jakub Vaverka

Čo rozhodne o budúcnosti monackého Kyliana Mbappého?
Čo rozhodne o budúcnosti monackého Kyliana Mbappého? | zdroj: © TASR

Francúzsky mladík Kylian Mbappé má za sebou vynikajúcu sezónu, v ktorej si podmanil celú futbalovú Európu. Nečudo, že sa o jeho služby zaujímajú najrôznejšie veľkokluby. Samotný hráč verejne povedal, čo rozhodne o jeho ďalších kariérnych krokoch.

S dávkou nadsázky sa dá napísať, že momentálne neexistuje v Európe klub, ktorý by nechcel mať vo svojom tíme Kyliana Mbappého. Zakončovateľa AS Monako podľa dostupných správ sledujú Real Madrid, Manchester United, Chelsea, Paríž Saint-Germain či Liverpool.

Samotný hráč ostáva pokojný a k prestupovým špekuláciám sa vyjadruje len zriedka. Zažil najlepšiu individuálnu sezónu vo svojej kariére, s Monakom vyhral francúzsky titul a zahral si v semifinále Ligy majstrov. Nič nechce uponáhľať, potvrdil to pre anglickú televíziu beIN Sports,

„Moje rozhodnutie bude založené na tom, čo je najlepšie pre moju športovú kariéru. Kariéra je totiž to najdôležitejšie. Som vo veku, kedy potrebujem predovšetkým hrať. To je pre mňa kľúčové,“ prezradil člen francúzskej reprezentácie.

„Nemám 35 alebo 36 rokov, kedy by som musel limitovať svoje telo. Stále sa môžem veľmi veľa učiť, tak ako tento rok. Budúcu sezónu musím svoj rozvoj potvrdiť. O mojej budúcnosti sa rozhodnem ja sám a nepôjdem niekam, kam by ma nútili ísť,“ zakončil hráč, ktorý si v 17 zápasoch v Ligue 1 zapísal úctyhodných 15 gólov.