Main Content

Zľakol sa Cíger Lintnera?

streda, 24. máj 2017 09:10 | Autor: Martin Gregor

Zľakol sa Cíger Lintnera?
Zľakol sa Cíger Lintnera? | zdroj: © TASR

Zdeno Cíger po návrate na Slovensko zvolil stratégiu odhaliť prostredníctvom médii z jeho pohľadu nekalé praktiky nového vedenia slovenského zväzu ľadového hokeja. Po rozhovoroch pre viaceré denníky však nečakane vycúval z konfrontácie s Richardom Lintnerom.

Cíger hneď po návrate zo svetového šampionátu avizoval, že je pripravený diskutovať o problémoch slovenského hokeja. ,,Som za to, aby sme si  s prezidentom Kohútom sadli pred médiami a môžeme sa o tom porozprávať. Som ochotný hovoriť, ľudí to zaujíma,“ tvrdil hneď po prílete z Kolína ešte na letisku.

V utorok večer sa mal v rámci týchto plánov stretnúť v priamom prenose na TA3 v diskusií so šéfom Tipsport ligy Richardom Lintnerom. Možnosť viesť s Lintnerom zmysluplnú debatu na témy, o ktorých v posledných dňoch hovoril s novinármi, však nečakane zrušil.

„Prečo práve Zdeno Cíger zrušil svoju účasť TA3, kde mal so mnou LIVE diskutovať, neviem...,“  napísal v utorok na svojom Instagrame Lintner. Televízia TA3 potvrdila, že Cíger na poslednú chvíľu svoju účasť v diskusii zrušil a svoje rozhodnutie nezdôvodnil.

Hokejovým fanúšikom zostáva veriť, že sa podobne nezachová dnes, kedy sa má na TV Markíza v priamom prenose konfrontovať so šéfom SZĽH Martinom Kohútom.