Main Content

Skvelé správy! Piatkový Zápas legiend v Trnave bude pre divákov zadarmo!

utorok, 23. máj 2017 14:05 | Autor: TASR

Skvelé správy! Piatkový Zápas legiend v Trnave bude pre divákov zadarmo!
Skvelé správy! Piatkový Zápas legiend v Trnave bude pre divákov zadarmo! | zdroj: © TASR

Bratislava 23. mája (TASR) - V piatok 26. mája o 18.00 h sa na štadióne Antona Malatinského v Trnave uskutoční súboj slovenských a španielskych futbalových legiend vo veku od 35 do 42 rokov.

"Pre divákov budú otvorené brány zo Športovej ulice (GATE A a B), kde ľudí usmernia usporiadatelia do jednotlivých sektorov," uvádza sa v tlačovej správe.

Za Španielsko pricestujú viaceré osobnosti ako napríklad bývalý hráč Realu Madrid Ivan Campo, Gaizka Mendieta z Valencie, Joan Capdevila (Deportivo La Coruňa) či Salva Ballesta (FC Sevilla). Aj preto bude mať pre slovenskú stranu tento zápas veľký význam. "Pre každého znamená zápas určitú poctu, pretože vždy, keď prídu Španieli, tak ide o futbalový sviatok. Ja verím tomu, že príde dostatok ľudí, pretože si myslím, že takýto zápas si to zaslúži. Povedzme si to na rovinu, vidieť také hviezdy španielskeho mužstva sa nepodarí každý týždeň," povedal na nedávnej tlačovej konferencii jeden z členov slovenského tímu Miroslav Karhan.

Fanúšikovia futbalu sa môžu tešiť v domácom tíme na hráčov ako Miroslav Karhan, Samuel Slovák, Vladislav Zvara alebo Vladimír Janočko.