Main Content

Bayern hlási veľké posilňovanie. Investície prekročia sumu 100 miliónov eur

nedeľa, 21. máj 2017 13:05 | Autor: TASR

Bayern hlási veľké posilňovanie. Investície prekročia sumu 100 miliónov eur
Bayern hlási veľké posilňovanie. Investície prekročia sumu 100 miliónov eur | zdroj: © TASR

Mníchov 21. mája (TASR) - Nemecký futbalový majster Bayern Mníchov je pripravený investovať veľké peniaze do nákupu nových posíl. Prezident bavorského veľkoklubu Uli Hoeness uviedol, že hlavným cieľom naďalej zostáva celkový triumf v Lige majstrov.

Bayern v sobotu ukončil úspešnú bundesligovú sezónu, v ktorej získal piaty majstrovský titul za sebou, výhrou nad Freiburgom 4:1. Hoeness uviedol, že v blízkom čase zasadne manažment klubu a spoločne s trénerom Carlom Ancelottim preberú prestupovú víziu na najbližšie sezóny. Podľa agentúry DPA nevylúčil, že investície prekročia sumu 100 miliónov eur. "Samozrejme, že chceme len kvalitu. Naďalej chceme mať v tíme mix skúsených hráčov s mladými talentami," povedal prezident Bayernu v rozhovore pre Bayerischer Rundfunk TV.

Sezónu 2016/17 označil za úspešnú aj napriek tomu, že Lige majstrov vypadol Bayern vo štvrťfinále a v Nemeckom pohári prehral s Borussiou Dortmund v semifinále. "Verím, že táto sezóna len s jednou trofejou je výnimka. Určite máme na viac. Napriek tomu to bol vydarený ročník," hodnotil Hoeness.