Main Content

Conte si vyhliadol prvú posilu, Chelsea urobila ponuku na Verrattiho

piatok, 19. máj 2017 10:19 | Autor: Jakub Vaverka

Conte si vyhliadol prvú posilu, Chelsea urobila ponuku na Verrattiho
Conte si vyhliadol prvú posilu, Chelsea urobila ponuku na Verrattiho | zdroj: © TASR

Taliansky kormidelník Chelsea Antonio Conte deklaroval, že ak chce byť v budúcej sezóne jeho tím úspešný v pohárovej Európe, musí sa v lete poriadne posilniť. The Blues preto začali pracovať na získavaní nových hráčov. Prvým futbalistom, ktorý by mohol Modrých posilniť, je Marco Verratti.

Agent Marca Verrattiho Di Compli pred niekoľkými dňami prehlásil, že budúcnosť jeho klienta ešte nie je rozhodnutá, no s najväčšou pravdepodobnosťou ostane v Paríži Saint-Germain. Na druhej strane vylúčil, že by taliansky reprezentant odchádzal do Serie A, takže neposilní dvoch veľkých záujemcov o jeho služby – Juventus Turín a Inter Miláno.

Okrem spomenutých celkov sa o agilného stredopoliara zaujímala aj Barcelona. Momentálne to ale vyzerá tak , že najväčším hráčom v boji o Verrattiho služby je aj anglický majster Chelsea.

„Chelsea už stihla poslať Parížu ponuku vo výške približne 55 miliónov libier. Antonio Conte vidí Verrattiho ako kľúčovú posilu pre svoj tím,“ informuje denník  ​The Sun, ktorý je označovaný ako bulvárny, no z času na čas prináša skutočne exkluzívne informácie.

Francúzska tlač zas špekuluje, že Verratti už stihol informovať PSG, že je v Parku Princov šťastný a v Ligue 1 strávi ešte minimálne jednu sezónu. V Anglicku sa ale vo veľkom píše o tom, že Taliana k prestupu na Stamford Bridge môže presvedčiť kouč Antonio Conte.

Energický kormidelník viedol Marca Verrattiho počas spoločného pôsobenia v talianskej reprezentácií, obaja sa veľmi dobre poznajú a majú medzi sebou vynikajúci vzťah. Cieľom Conteho je vraj vybudovať srdce stredu poľa Chelsea na tandeme Kanté-Verratti, ktorý by sa okamžite zaradil medzi najlepšie na svete.