Main Content

Príde Slovan o svoju ofenzívnu oporu? Priskina spájajú s prestupom!

streda, 17. máj 2017 16:34 | Autor: Filip Chudý

Príde Slovan o svoju ofenzívnu oporu? Priskina spájajú s prestupom!
Príde Slovan o svoju ofenzívnu oporu? Priskina spájajú s prestupom! | zdroj: © TASR

Maďarský reprezentant Tamás Priskin by mohol prestúpiť, aspoň to tvrdia zahraničné médiá. Tie ho spájajú s týmto klubom!

Útočník Slovana Bratislava Tamás Priskin by mohol opustiť belasé rady, aspoň to tvrdia maďarské médiá. Viaceré z nich v stredu informovali, že o Priskina má záujem Ferencváros Budapešť. „Nepočul som o tom nič konkrétne, preto vám neviem povedať, čo je na tom pravdy. No mám ešte ročnú zmluvu v Slovane, v ktorom musím robiť všetko pre úspešné výsledky,“ povedal Priskin pre origo.hu.

U našich južných susedov sa tiež píše to, že ku kontaktu medzi klubmi už prišlo, ale sám Priskin zdôraznil, že nič nie je konkrétne. Nie je to pritom prvý prípad, keď sa mal Priskin z našej ligy vrátiť do Maďarska. Na začiatku tejto sezóny bol už totiž jednou nohou preč, ale nakoniec sa prestup stopol údajne na zdravotnej prehliadke a v Slovane zostal.

No belasí budú mať počas tohto leta zrejme poslednú možnosť zarobiť na prestupe tohto stále ešte 30-ročného maďarského reprezentanta, keďže v zime by mohol s prípadným novým zamestnávateľom už podpísať zmluvu na ďalšiu sezónu aj bez odstupného.

Ale je otázne, kedy by ho Slovan prípadne pustil, keďže nová sezóna sa preň začína už 29. júna prvým zápasom v Európskej lige, pričom musí nastúpiť so súčasným kádrom, keďže prestupové obdobie začína neskôr. Navyše je možné, že ďalší útočník belasých Aleksandar Čavrič bude so srbskou 21-tkou ešte na ME v Poľsku.