Main Content

Bývalá opora Talianska sa vyjadrila, ktorí 3 hráči sú najpreceňovanejšími vo svete futbalu

štvrtok, 27. apríl 2017 15:52 | Autor: Squashmaster

Bývalá opora Talianska sa vyjadrila, ktorí 3 hráči sú najpreceňovanejšími vo svete futbalu
Bývalá opora Talianska sa vyjadrila, ktorí 3 hráči sú najpreceňovanejšími vo svete futbalu | zdroj: © TASR

Bývalý taliansky reprezentant Antonio Cassano sa vyjadril, ktorí traja svetoví futbalisti sú najviac preceňovaní.

Bývalý taliansky reprezentant a momentálne hráč Sampdorie Janov Antonio Cassano svojím vyhlásením pre portál goal.com () určite nepotešil Paula Pogbu, Jamesa Rodrigueza a Maria Balotteliho.

"Traja nadhodnotení hráči?  Paul Pogba, James Rodriguez a Mario Balotteli. Je Pogba naozaj hodný 120 miliónov eur? Z môjho pohľadu určite nie. A Rodriguez 80 miliónov eur? Nie. Ak áno, koľko by bol hodný Andrés Iniesta v jeho veku? Čo sa týka Balotteliho, želám mu len to najlepšie a vo Francúzsku sa mu darí, ale tak Mario, ako aj Pogba, mali v živote veľké šťastie: majú vynikajúceho manažéra Mina Raiolu. Obom im poskytol skvelé príležitosti. A traja najlepší hráči? Messi je najlepší a vždy bol. Potom Iniesta nasledovaný Xavim a mnou. Stále patrím na pódium," neskromne vyhlásil pre goal.com 34-ročný Cassano, ktorý v minulosti obliekal dres Realu Madrid či AC Miláno.

Cassano sa tiež vyjadril na nevyčerpateľné tému porovnania Messiho a CR7. "Messi je ako Roger Federer a Cristiano Ronaldo ako Rafael Nadal: dvaja šampióni s rôznymi štýlmi. Videli ste čo urobil Messi v nedeľňajšom El Clasicu? Barcelona je stále tímom futbalových obrov."