Main Content

Ronaldinho poslal zranenému Ibrahimovičovi odkaz cez Twitter

streda, 26. apríl 2017 14:50 | Autor: Dávid Lech

Ronaldinho poslal zranenému Ibrahimovičovi odkaz cez Twitter
Ronaldinho poslal zranenému Ibrahimovičovi odkaz cez Twitter | zdroj: © TASR

Zlatan Ibrahimovič si prechádza náročným obdobím. Vážne sa zranil a hrozí, že na zelené trávniky sa vráti najskôr až v januári 2018. Zranením zdecimovanému Švédovi poslal jasný odkaz Ronaldinho.

Legendárny Brazílčan a švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič sú dobrými priateľmi. V rokoch 2010 a 2011 spoločne obliekali dres milánskeho AC, kde patrili medzi najväčšie hviezdy tímu zo San Sira. Správa o nepríjemnom zranení kolena, ktoré má oporu Manchestru United vyradiť z hry až do januára 2018, tak zasiahla aj brazílskeho loptového virtuóza.

37-ročný futbalista, ktorý naposledy v roku 2015 obliekal dres Fluminese, poslal rodákovi z Malmö prostredníctvom sociálnej siete Twitter milý odkaz: „Môj priateľ, Zlatan Ibrahimovič, prajem Ti čo najviac sily do tohto náročného obdobia. Verím, že sa rýchlo vyliečiš a dúfam, že čoskoro ťa uvidíme očarovať nás tvojou hrou,“ vzdal hold švédskemu futbalistovi, ktorý tento rok patrí medzi najlepších hráčov Premier League a taktiež bol jednou z najdôležitejších persón v kádri lodivoda Manchestru United Joseho Mourinha.