Main Content

Real Madrid prekoná prestupový rekord za nástupcu Pepeho

sobota, 22. apríl 2017 14:42 | Autor: Jakub Mihálik

Real Madrid prekoná prestupový rekord za nástupcu Pepeho
Real Madrid prekoná prestupový rekord za nástupcu Pepeho | zdroj: © TASR

Los Blancos sú pripravení zaplatiť 60 miliónov libier.

Florentino Pérez chystá obmenu defenzívy Merengues, po tom, čo Portugalčan Pepe má namierené do Číny, kde má údajne prichystaný trojročný kontrakt na 55 miliónov eur. S odchodom zo Santiaga Bernabeua sa spája aj Raphael Varane, ktorý nie je spokojný so svojim zápasovým vyťažením, ako aj Fabio Coentrao, či Danilo, ktorí nesplnili očakávania. 

Novou galaktickou posilou by mal podľa Péreza byť Talian Leonardo Bonucci, ktorý proti FC Barcelona vymazal hviezdne útočné trio MSN, čo presvedčilo madridského šéfa, že práve on by mal byť ideálnym doplnením Sergia Ramosa. 

Real má byť ochotný zaplatiť za 29-ročného hráča 60 miliónov libier, čo by bol prestupový rekord za obrancu. Ten doteraz drží David Luiz, ktorý posilnil pred rokmi PSG z Chelsea za 50 miliónov libier. 

Práve Chelsea a Manchester City sa uplynulé leto snažili o prestup opory Juventusu i talianskej reprezentácie, avšak so svojimi ponukami neuspeli. Juventus má požadovať za svoj defenzívny pilier 70 miliónov libier, no je otázne či so stúpajúcim vekom Bonucciho zo svojich požiadavkov nespustia. Po tom, čo sa Juventus definitívne zaradil medzi hlavných favoritov Ligy majstrov už zrejme nepotrebuje byť medzi „predávajúcimi“ klubmi.