Main Content

Karim Benzema sa vyjadril, ktorého hráča odporúča získať Realu Madrid

streda, 19. apríl 2017 15:18 | Autor: Squashmaster

Karim Benzema
Karim Benzema | zdroj: © TASR

Hviezda Realu Madrid, Karim Benzema, sa vyjadrila k možnému posilneniu kádra "bieleho baletu." Francúzsky futbalista prezradil, ktorý hráč by bol pre Real výhodnou kúpou.

Eden Hazard je po nevydarenej minuloročnej sezóne opäť v skvelej forme. Belgický reprezentant vsietil 14 gólov a zaznamenal ďalších päť asistencií a má leví podiel na tom, že londýnska Chelsea má nielen našliapnuté k titulu v Premier League (4-bodový náskok pred Tottenhamom šesť kôl pred koncom), ale v hre je aj v FA Cupe, kde je Chelsea už v semifinále. Výborné výkony Hazarda neušli pozornosti ani ďalších európskych veľkoklubov a v kuloároch sa hovorí o prestupe Belgičana do kráľovského klubu, ktorý sa v lete chystá doplniť útočnú formáciu.

Hviezdny Ronaldo bude mať už 33 rokov a Gareth Bale je často zranený. To všetko sú skutočnosti, ktoré dali prezidentovi klubu Florentinovi Perezovi podnet na hľadanie a následný nákup nových hráčov. Tretí z hviezdnej útočnej trojice pusiniek "BBC" Karim Benzema sa mimoriadne pochvalne vyjadril na adresu ofenzívneho stredopoliara londýnskej Chelsea: "Eden Hazard je veľmi dobrý hráč, čo vám mám k tomu povedať? Nesledoval som bulvárne plátky, ale je jasné, že by bol pre Real dobrou kúpou," povedal francúzsky reprezentant pre independent.co.uk.

26-ročný rodák z La Louviére prestúpil na Stamford Bridge v roku 2012 z francúzskeho Lille. V modrom drese zaknihoval v 167 dueloch 55 gólov, pričom v sezóne 2014/2015 ho vyhlásili za najlepšieho hráča celej Premier League.