Main Content

AC pripravuje na leto 110 miliónov eur. Poznáme hlavný prestupový cieľ milánskeho klubu

sobota, 15. apríl 2017 17:35 | Autor: Dávid Lech

AC pripravuje na leto 110 miliónov eur. Poznáme hlavný prestupový cieľ milánskeho klubu
AC pripravuje na leto 110 miliónov eur. Poznáme hlavný prestupový cieľ milánskeho klubu | zdroj: © TASR

V lete je taliansky klub ochotný minúť na posily 110 miliónov eur. Poznáme jeho hlavný prestupový cieľ.

AC Miláno je po príchode nových investorov vo veľkom očakávaní. Z nevýrazného klubu by sa mal postupom času vybudovať opäť veľký európsky futbalový gigant. Čínski investori sú ochotní naliať do príchodu nových letných posíl celkovo 110 miliónov eur. Klub má vyhliadnutých niekoľko nových tvárí, no na vrchole zoznamu vysnívaných hráčov je španielsky maestro stredu poľa, Cesc Fabregas z Chelsea.

Informáciu priniesla stránka caughtooffside.com s odvolaním sa na denník Mirror. Fabregas sa pod trénerom Antoniom Conte stal na Stamford Bridge nežiadaným, no skvelými výkonmi si pýta druhú šancu u iného zamestnávateľa. V Premier League strelil 4 góly, na ďalších 7 asistoval a to pritom popri Nemanjovi Matičovi a N’Golovi Kantém nedostáva na ihrisku príliš veľa priestoru.

Práve to núti vedenie AC investovať do španielskeho futbalistu, ktorý by mohol pozdvihnúť hru AC na vyššiu úroveň. Ak by milánsky celok doviedol do tímu ešte niekoľko posíl, okamžite by sa zaradil medzi ašpirantov na boj o titul v Serii A. AC aktuálne patrí v talianskej súťaži šiesta priečka s 58 bodmi a pred siedmym rivalom z Interu háji dvojbodový náskok v rámci účasti v pohárovej Európe.