Main Content

Vráti sa Paulinho do Európy? Brazílskej hviezde v Číne hrozí deportácia z krajiny

piatok, 14. apríl 2017 13:08 | Autor: Dávid Lech

Vráti sa Paulinho do Európy? Brazílskej hviezde v Číne hrozí deportácia z krajiny
Vráti sa Paulinho do Európy? Brazílskej hviezde v Číne hrozí deportácia z krajiny | zdroj: © TASR

Brazílčan Paulinho, ktorý oblieka dres Gaungzhou Evergrande, predvádza v prebiehajúcom ročníku výborné výkony a dostal sa aj späť do národného tímu. Hráč však môže čeliť po posledných udalostiach deportácii z Číny.

V uplynulých dňoch sa vo veľkom špekulovalo, že by mohol brazílsky stredopoliar odísť späť na starý kontinent, kde sa o jeho služby zaujíma bavorský gigant Bayern Mníchov. Paulinho už v minulosti v Európe pôsobil, obliekal dres londýnskeho Tottenhamu.

Športový portál The Sport Bible však tvrdí, že brazílsky reprezentant možno bude k odchodu z čínskej najvyššej súťaži donútený. Podľa dostupných správ mu má totiž hroziť deportácia z krajiny. Údajne za to vraj môže známa japonská porno hviezda Tsukasa Aoi. Aoi patrí medzi najpopulárnejšie herečky pikantných videí na ázijskom kontinente.

28-ročnému bojovníkovi zo stredu poľa hrozí odchod z najľudnatejšej krajiny sveta, pretože mal pózovať na fotografiách s Tsukasou Aoi, spomínanou herečkou z porna. Problémom je fakt, že v Číne sú filmy pre dospelých nelegálne a taktiež všetko, čo je s nimi spojené.

Čo je horšie, Paulinho bol s Aoi odfotený na prezentácii jednej nemenovanej stávkovej spoločnosti. Taktiež hazardné hry sú v Číne nelegálne. Brazílsky reprezentant teda porušil hneď dve vládne nariadenia a momentálne je neisté, či v krajine ostane.