Main Content

Juventus nechce prísť o Dybalu. Pripravuje mu rozprávkový plat!

štvrtok, 13. apríl 2017 10:15 | Autor: Squashmaster

Juventus nechce prísť o Dybalu. Pripravuje mu rozprávkový plat!
Juventus nechce prísť o Dybalu. Pripravuje mu rozprávkový plat! | zdroj: © TASR

V utorňajšom šlágri Ligy majstrov medzi Juventusom Turín a FC Barcelona, ktoré bolo reprízou finálového duelu spred dvoch rokov, bol ústrednou hviezdou večera Paolo Dybala. Ten strelil dva z troch gólov domácich. Stará dáma porazila katalánsky veľkoklub rozdielom triedy 3:0.

Argentínsky reprezentant Dybala prestúpil do Juventusu v lete roku 2015 z Palerma, pričom sa Bianconeri upísal do roku 2020. Rýchlo sa stal jednou z hlavných postáv tímu a vo svojej prvej sezóne zaznamenal v 46 zápasoch úctyhodných 23 gólov. Vďaka jeho skvelým výkonom si vyslúžil prezývku "La Joya" (Klenot) a po utorkovom zápase sa len ešte viac rozprúdili porovnania tohto 23-ročného Argentínčana s jeho krajanom Lionelom Messim.

Podľa portálu goal.com si Juventus plne uvedomuje kvality svojho argentínskeho klenotu a v nasledujúcich dňoch má dôjsť k predĺženiu kontraktu o ďalší rok.

Portál dokonca uvádza, že to je hlavnou prioritou klubu pred začiatkom letného prestupového obdobia. Doterajší Dybalov plat je 3 milióny eur, avšak podľa novej zmluvy by mal zarobiť až sedem miliónov, čím by sa stal vôbec druhým najlepšie zarábajúcim futbalistom na Apeninskom polostrove po tímovom spoluhráčovi Gonzalovi Higuaínovi (7,5 milióna eur).

Odporúčané články