Main Content

Arsenal terčom posmeškov na Twitteri. Fanúšikovia používajú hashtag # Tweet Your Watching Arsenal Face

utorok, 11. apríl 2017 10:58 | Autor: Jakub Vaverka

Arsenal terčom posmeškov na Twitteri. Fanúšikovia používajú hashtag # Tweet Your Watching Arsenal Face
Arsenal terčom posmeškov na Twitteri. Fanúšikovia používajú hashtag # Tweet Your Watching Arsenal Face | zdroj: © TASR

Futbalisti londýnskeho Arsenalu potvrdili biednu formu z posledných mesiacov, keď v malom londýnskom derby prehrali na ihrisku Crystal Palace presvedčivo (3:0). Reakcie fanúšikov na sociálnych sieťach na seba nenechali dlho čakať.

Vo veľkom žila prehrou Arsenalu predovšetkým sociálna sieť Twitter, na ktorej kolovala mriežka #TweetYourWatchingArsenalFace.

Fanúšik Josh Denzel sa na svojom profile prezentoval vtipným krátkym gifom, ktorý presne zhodnotil postoj väčšiny podporovateľov Kanonierov. Ďalší divák Dave Baxter si k vyjadreniu svojich pocitov vypožičal slávneho herca Jima Careyho. Faktom totiž je, že prehrou v Selhurst Parku sa postup Kanonierov do Ligy majstrov dostal do teoretickej roviny.

Zaujímavú štatistiku pridal portál Squawka: „Arsenal inkasoval minimálne tri góly v posledných štyroch zápasoch na ihriskách súperov v Premier League.“ Defenzíva Gunners nefunguje a ofenzíva sa nedokáže presadiť. Postoj veľkej časti fanúšikovskej obce Kanonierov vyjadril aj podporovateľ s prezývkou Sjolvesten.

Fanúšikovia soptia predovšetkým na trénera Arsena Wengera, pričom  si želajú jeho odchod. Užívateľ s prezývkou GeorgeWeahsCousin uverejnil fotku diváka, ktorý drží banner s nápisom, kde je napísané: „Čo je veľa, to je veľa, Wenger odíď.“ Samotný GWC iba stroho dodal: „Áno, povedzte mu to niekto!"

Na záver škodoradostný gif pridal Scott Saunders, jeden z členov redakcie portálu 90min.com, ktorý však o sebe netají, že je fanúšikom konkurenčného Manchestru United.  Apropo, podobnú reakciu ako Saunders včera večer zrejme zaznamenali všetci podporovatelia konkurentov The Gunners.