Main Content

Krásna talianska modelka rozprávala o Ronaldovi. Pritom ukázala, čo skrýva pod šatami (fotky vnútri)

utorok, 28. marec 2017 11:54 | Autor: Martin Gregor

Krásna talianska modelka rozprávala o Ronaldovi. Pritom ukázala, čo skrýva pod šatami (fotky vnútri)
Krásna talianska modelka rozprávala o Ronaldovi. Pritom ukázala, čo skrýva pod šatami (fotky vnútri) | zdroj: TASR, Instagram, YouTube

Barbara Francesa, talianska herečka, modelka a moderátorka rozprávala v priamom prenose o Cristianovi Ronaldovi. Popri tom ukázala televíznym divákom viac akoby chcela. Teda za predpokladu, ak náhodou nešlo o úmysel.

Cristiano Ronaldo, ktorý bude už čoskoro otcom ďalších dvoch detí – dvojičiek, ktoré mu má priviesť na svet náhradná matka (jej totožnosť sa verejnosť zrejme nikdy nedozvie), bol predmetom diskusie v talianskej futbalovej TV šou Rabona.

Jedným z hostí tejto relácie bola aj krásna talianska modelka a herečka  Barbara Francesca Ovieni, ktorá o Ronaldovi hovorila s veľkým nadšením. Počas rozprávania o hviezde Real Madrid si však nečakane nadvihla sukňu, čím ukázala televíznym divákom viac než by plánovala (za predpokladu, že nešlo o úmysel, ako na seba viac upozorniť).



galéria talianskej modelky
Barbacy Francesca Ovieni

Video  sa okamžite stalo virálom internetu a písali o ňom aj veľké svetové športové média a hoci talianska kráska zrejme neodhalila to, čo skrýva pod krátkymi šatami úmyselne, v propagácii jej to výrazne pomohlo. Len na Instagrame má už vyše 50 tisíc fanúšikov a tisíce z nich pribudli práve vďaka tomuto nečakanému momentu v priamom prenose.