Main Content

Odíde Griezmann z Atlética Madrid? Prehovoril o svojej budúcnosti

utorok, 21. marec 2017 11:12 | Autor: Jakub Vaverka

Odíde Griezmann z Atlética Madrid? Prehovoril o svojej budúcnosti
Odíde Griezmann z Atlética Madrid? Prehovoril o svojej budúcnosti | zdroj: © TASR

Francúzsky útočník Antoine Griezmann patrí medzi najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. Nízky zakončovateľ Atlética Madrid otvorene prehovoril o tom, či plánuje v letnom transferovom okne zmeniť dres.

Hlavný prestupový cieľ Manchestru United pre televíznu stanicu beIN Sports ani len okrajovo nenaznačil, že by plánoval z hlavného mesta Španielska v dohľadnej dobe odchádzať. „Tak, ako som už veľakrát v minulosti povedal, mám s Atléticom Madrid platný kontrakt. Okrem toho, som tu šťastný a som tu s mojou rodinou,“ začal finalista Ligy majstrov z rokov 2014 a 2016.

Griezmann odpovedal novinárom taktiež na otázku ohľadom prestupových špekulácií, ktoré ho v posledných mesiacoch spájajú predovšetkým s Manchestrom United. „Ak by som uvažoval nad odchodom z klubu, muselo by to byť Atlético, ktoré by ma chcelo predať. No nie je tomu tak? Snažím sa byť šťastný mimo ihriska a v zápasoch odovzdať všetko, čo môžem.“

Koncom minulého kalendárneho roka bol „Griezzy“ spájaný s transferom do londýnskej Chelsea, vyhliadnuť si ho mal na Stamford Bridge kouč Antonio Conte. Tréner Manchestru United José Mourinho by z neho zas rád urobil najdrahšieho futbalistu v histórii. Interes mal prejaviť aj francúzsky šampión PSG.

„Všetko ide tak, ako má. Tu navyše máme slnko celý rok, čo je veľká psychická vzpruha,“ rypol si Griezmann na záver do Britských ostrovov, ktoré sú známe svojim sychravým a daždivým počasím počas väčšiny roka. Francúzsky reprezentant zažíva kvalitný ročník, v doterajšom priebehu tejto sezóny sa zapísal do streleckej listiny hneď dvadsaťdvakrát.