Main Content

Pique pravdepodobne nepríde na svadbu Messiho

pondelok, 20. marec 2017 11:37 | Autor: Jakub Vaverka

Pique pravdepodobne nepríde na svadbu Messiho
Pique pravdepodobne nepríde na svadbu Messiho | zdroj: © TASR

V lete si Lionel Messi zoberie svoju dlhoročnú priateľku Antonellu Roccuzzo. Barcelonské číslo desať však možno bude musieť jeden z najdôležitejších dní vo svojom živote absolvovať bez spoluhráča Gerarda Piquého. Dôvod je prekvapivý.

Portál Sport Bible odvolávaný na španielsky denník El País prišiel s informáciou, podľa ktorej sa stopér Gerard Piqué nezúčastní na letnej svadbe Lionela Messiho. Messi a Piqué sú pritom dlhoroční priatelia, absolvovali spolu futbalovú školu Barcelony La Masia a už niekoľko rokov obliekajú dres katalánskeho giganta.

Napriek tomu reálne hrozí, že Piqué sa na svadbe svojho kamaráta nezúčastní. Dôvodom majú byť nezhody jeho manželky, svetoznámej speváčky Shakiri s Messiho snúbenicou Antonellou.

Shakira a Antonella sa spoločne nevideli už šesť rokov, vzťah medzi nimi má byť napätý. „Piquého ex-priateľka Nuria Tomas je totiž veľkou kamarátkou Messiho snúbenice. Keď sa s ňou Piqué rozišiel, Antonella chytila stranu Nurii a konflikt medzi ňou a Shakirou sa odvtedy len prehlboval,“ vysvetľuje Sport Bible.