Main Content

Chelsea loví v Monaku. Získa dvojicu talentovaných hráčov?

pondelok, 20. marec 2017 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

Chelsea loví v Monaku. Získa dvojicu talentovaných hráčov?
Chelsea loví v Monaku. Získa dvojicu talentovaných hráčov? | zdroj: © TASR

AS Monako patrí medzi najpríjemnejšie prekvapenia prebiehajúcej sezóny. Kniežatá hrajú výborne v Ligue 1 a kráčajú za titulom, taktiež sa prebojovali do štvrťfinále Ligy majstrov. Jadro tímu je tvorené talentovanými mladíkmi, o ktorých je vo veľkokluboch stále väčší záujem.

Anglický denník Mirror prišiel s tvrdením, podľa ktorého londýnska Chelsea chystá na letné prestupové obdobie štyridsať miliónov libier na kúpu Benjamina Mendyho a Bernarda Silvu. Mendy je spoľahlivý od úvodu ročníka, Bernardo predvádza skvelé výkony, čo potvrdil aj minulý týždeň proti Manchestru City.

„Benjamin Mendy a Bernardo Silva hrajú hlavnú rolu v úspešnom ťažení svojho mužstva v tejto sezóne, či už v Európe alebo v Ligue 1. Manažér The Blues Antonio Conte je očarený výkonmi týchto 22-ročných futbalistov,“ uvádza Mirror.

Taliansky kormidelník Chelsea už počas minulého leta potvrdil, že nebude na Stamford Bridge nakupovať predražené hviezdne mená, ale sústredí sa na pracovitých futbalistov, ktorí zapadnú do jeho mužstva. Mendy, ktorý hráva na pozícii ľavého obrancu, by mohol spevniť defenzívu Modrých, kreatívny stredopoliar Silva by spestril zálohu aktuálneho lídra Premier League.

„Kouč z Talianska chce posilniť Chelsea pred sezónou v Lige majstrov. Mendy by do klubu mohol prísť za dvanásť miliónov libier, Silva by stál dvadsaťosem miliónov,“ dodali novinári z denníka Mirror. Obrovský interes veľkoklubov Monako zaznamenalo aj o hráčov ako Kilian Mendy či Thomas Lemar. Najžiadanejším artiklom je však 18-ročný mladík Kylian Mbappe, za ktorého chce ponúknuť Real Madrid až 80 miliónov eur.