Main Content

Ohlasy zástupcov klubov na žreb Ligy majstrov: V Reale prevládajú rozpačité pocity!

piatok, 17. marec 2017 15:28 | Autor: TASR

Ohlasy zástupcov klubov na žreb Ligy majstrov: V Reale prevládajú rozpačité pocity!
Ohlasy zástupcov klubov na žreb Ligy majstrov: V Reale prevládajú rozpačité pocity! | zdroj: © TASR

Prečítajte si ohlasy zástupcov klubov na štvrťfinálový žreb Ligy majstrov.

Emilio Butragueňo, riaditeľ Realu Madrid: "Mohlo to dopadnúť oveľa lepšie. Bayern je jeden z najsilnejších súperov, akého sme mohli dostať. To isté cítia určite aj oni. Poznáme sa navzájom veľmi dobre, navyše ich trénerom je Carlo Ancelotti, ktorý nás má zmapovaných do detailov. Disponujú špičkovými hráčmi a majú aj dostatok skúseností. Radšej by sme sa s nimi stretli v neskoršej fáze súťaže, ale taký je žreb. Domáca odveta je pre nás miernou výhodou, ale musíme odohrať dobrý zápas v Nemecku. Bude to určite skvelý dvojzápas."

Carlo Ancelotti, bývalý kouč Realu a súčasný tréner Bayernu Mníchov: "Zápasy proti Realu budú mať pre mňa špeciálnu príchuť. Hrať proti nim je vždy vzrušujúce. Poznám ich veľmi dobre. Ale my si veríme a chceme v tejto sezóne Ligu majstrov vyhrať. Myslím si, že máme na to, aby sme Real vyradili. Ale netreba zabúdať, že aj oni majú fantastický tím s fantastickým trénerom."

Hans-Joachim Watzke, šéf Borussie Dortmund: "Chceli sme sa hlavne vyhnúť Bayernu a určite aj oni nám. Z tohto pohľadu je to pre nás dobrý žreb. Videl som Monaco v súbojoch s Manchesterom City a hrali veľmi dobre. Navyše majú v lige neskutočný gólový rozdiel +58 a toho sa musíme obávať. Bude to veľmi ťažké. V tejto fáze je už v podstate jedno, kto hrá prvý zápas doma." 

Clemente Villaverde, generálny manažér Atletica: "Skupinová fáza i osemfinále ukázali, že pred Leicesterom sa musíme mať na pozore. Je to mužstvo, ktoré si zaslúži byť medzi osmičkou najlepších a naposledy vyradilo Sevillu. Musíme sa dobre pripraviť." 

Pavel Nedvěd, viceprezident Juventusu: "Bude to s Barcelonou fascinujúci súboj. Je to jeden z najpopulárnejších tímov na svete, ale my vieme, že máme tiež veľmi silný tím a budeme bojovať o postup. Od finále v roku 2015 sme sa výrazne zlepšili a pred Barcelonou nemusíme mať strach. Nezáleží na poradí zápasov, jednoducho musíme zahrať najlepšie ako vieme počas 180 minút a možno aj viac."

Jordi Mestre, viceprezident Barcelony: "Máme pred Juventusom maximálny rešpekt. V jeho kádri je aj Dani Alves a to je hráč, ktorého máme veľmi radi."