Main Content

Rozprávkový tiket. Stávka za 20 libier priniesla dôchodcovi takmer pol milióna!

pondelok, 6. marec 2017 16:09 | Autor: Squashmaster

Rozprávkový tiket. Stávka za 20 libier priniesla dôchodcovi takmer pol milióna!
Rozprávkový tiket. Stávka za 20 libier priniesla dôchodcovi takmer pol milióna! | zdroj: © TASR

Asi každému človeku sa z času na čas stane, že vo vrecku nohavíc nájde nejaký papierik, žuvačky, nejakú inú maličkosť, poprípade nejaký menší obnos peňazí. Jeden dôchodca zo severného Londýna však týmto spôsobom zistil, že z 20 librového tiketu vyhral viac ako 450 000 libier.

Bývalý účtovník, ktorý nechcel byť menovaný, stavil  minulý piatok podľa www.thesportbible.com na konské dostihy v Lingfielde, Donacasteri a Newbury dohromady len 20 libier, ktoré sa mu ale mnohonásobne vrátili, hoci s tým už vôbec nepočítal.

Akonáhle zistil, že jeden z jeho tipov nevyšiel, nemal potrebu ďalej sledovať ostatné výsledky. " Na tablete som si pozrel niekoľko prvých výsledkov a keď som zistil, že môj prvý tip nevyšiel, necítil som potrebu sledovať ako sa darilo zvyšným. Ďalšia vec, ktorú som v tejto súvislosti zaregistroval, bol telefonát od bookmakerov z firmy Ladbrokes, aby mi pogratulovali k výhre takmer pol milióna libier a opýtali sa ma v akej forme chcem tieto peniaze. Nemal som poňatie, o čom hovoria," povedal pre thesportbible.com šťastný výherca.

Severolondýnčan, ktorý je podľa vlastných slov veľkým celoživotným fanúšikom konských dostihov, stavil dva tikety po 10 libier, pričom v dôsledku šesťnásobného akumulátora v rámci viacnásobnej stávky činila jeho výhra 457 067, 52 libier. Aby toho nebolo málo získal dôchodca od bookmakerskej spoločnosti Ladbrokes špeciálny garantovaný bonus vo výške 228 000 libier za najlepšie tipy. Niečo podobné by priviítali určite aj slovenskí dôchodcovia.