Main Content

FOTO: Tenisová kráska Bouchardová prehrala stávku na Twitteri. Šla na rande s fanúšikom (fotky vnútri)

piatok, 17. február 2017 12:29 | Autor: Dávid Lech

FOTO: Tenisová kráska Bouchardová prehrala stávku na Twitteri. Šla na rande s fanúšikom (fotky vnútri)
FOTO: Tenisová kráska Bouchardová prehrala stávku na Twitteri. Šla na rande s fanúšikom (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Tenisová kráska Eugenie Bouchardová splnila sľub a po prehratej stávke išla na rande s fanúšikom, ktorý lepšie predvídal veľký zvrat skóre v nedávnom SuperBowle.

Počas prvého polčasu finále NFL medzi Atlanta Falcons a New England Patriots za stavu 21:0 na Twitteri zverejnila príspevok, kde písala o istej výhre Atlanty. S ňou ale nesúhlasil mladík John Goehrke, ktorý sa s ňou stavil, že ak Patriots vyhrajú, pôjdu spoločne na rande. Tenisová kráska to na jeho počudovanie akceptovala. New England napokon zápas senzačne otočili a Super Bowl ovládli po výsledku 34:28.

Bouchardová prevzala zodpovednosť za svoju stávku a len nedávno si len s 20-ročným mladíkom vyrazila na rande. Spoločne navštívili súboj NBA Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks. Lístky zabezpečila sama tenistka, no z prístupu v USA stále nedospelého chlapca bola unesená. „Ja som to naplánovala. On ma vyzdvihol v hoteli ako gentleman, prišli sme do Barclays Center, priniesol mi pekný malý darček a užil si zápas," opisovala priebeh rande pre tmz.com.



Foto: Krásna Bouchardová na rande
s fanúšikom, s ktorým prehrala stávku
(zobraziť celú galériu)

Rande naslepo sa Bouchardovej vydarilo. „Som šťastná, je úplne normálny. Obávala som sa, pozrela som si jeho profil na Twitteri po prehranej stávke a na obrázku bol Tiger Woods. Povedala som si, že je to jeden z tých twitterových fanúšikov. Ani neviem, ako vyzerá. Čo sa vlastne stane? Ale nakoniec vyzerá ako veľmi slušný chlapec. Dúfam, že si to užil a dúfam, že to nebolo príliš trápne," smiala sa. O to sa ale obávať nemusí, Goehrke sa síce snažil skrývať svoje nadšenie, no na tento zážitok zrejme nikdy nezabudne: „Bolo to najlepšie rande," rozžiaril sa. 

Aby toho nebolo málo, tenistka šokovala informáciou, že nepôjde o ich posledné stretnutie. Na otázku či sa ešte stretnú pohotovo odpovedala „Samozrejme." To už bude ale musieť bližšie vysvetľovať zrejme doma svojmu priateľovi, ktorým je známy hokejista Jordan Caron.



FOTO: Bouchardová je vtipálek.
Na Halloween sa prezliekla
za Kim Kadrashian
(pozri galériu)