Main Content

Nečakaj na wifi, pozri si výsledky zápasov kdekoľvek

streda, 4. január 2017 08:05 | Autor: Sport7.sk

Nečakaj na wifi, pozri si výsledky zápasov kdekoľvek
Nečakaj na wifi, pozri si výsledky zápasov kdekoľvek | zdroj: © TASR

Nemáte čas sledovať celý zápas? Správne mobilné aplikácie vás na výsledok stretnutia upozornia okamžite po jeho skončení. Smartfón môže zazvoniť aj po každom góle či červenej karte. Pozreli sme sa pre vás na dve najlepšie aplikácie pre každého správneho športového fanúšika.

Český startup Livesport zabezpečuje dáta pre aplikáciu eVýsledky. Nájdete ju v obchodoch s aplikáciami pre Android aj iOS. Aktuálne ponúka výsledky, rebríčky a ligové tabuľky pre viac než 30 športov. Na svoje si prídu fanúšikovia tenisu, hokeja, bejzbalu, basketbalu ale aj zimných a menej tradičných športov.

Prím hrá samozrejme futbal. Po zapnutí vás privíta obrazovka so všetkými zápasmi v daný deň, zoradená podľa líg a jednotlivých krajín. Pri každom stretnutí vidíte jeho aktuálne skóre, kurzovú ponuku stávkových kancelárií a posledné výsledky oboch tímov pre priblíženie aktuálnej formy.

Ak vás zápas zaujíma bližšie, môžete ho označiť hviezdičkou. Na nastavaniach aplikácie potom záleží, či vám smartfón pošle pripomienku krátko pred jeho začiatkom alebo zazvoní aj po každom vstrelenom góle a inej dôležitej udalosti. Pri futbale to môžu byť červené karty, v tenise koniec každého setu.


Zápasy obľúbených tímov nemusíte hľadať a označovať každý deň. Hviezdičku môžete dať priamo slovenskej reprezentácii alebo svojmu obľúbenému klubu v Premier League. Mobil vás bude upozorňovať pri všetkých ich stretnutiach automaticky.

Futbalového fanúšika môže zaujať aj aplikácia All Goals. Je graficky pestrejšia a pri najpopulárnejších súťažiach jej autori ku každému zápasu pridajú aj najdôležitejšiu predzápasovú informáciu. Napríklad údaje o aktuálnych zraneniach kľúčových hráčov.

Rovnako ponúka spoľahlivé upozornenia na góly a červené karty v reálnom čase. Nastavenia sú ešte o niečo podrobnejšie ako v aplikácii eVýsledky. To isté platí pre kurzovú ponuku a výber obľúbených tímov.

Najatraktívnejšou položkou v All Goals sú videá. Pri niektorých zápasoch si môžete priamo cez mobil pozrieť niekoľkosekundové ukážky zo všetkých strelených gólov. Aplikáciu si stiahnete do vášho Androidu alebo iPhone.

Posielanie notifikácií o góloch je dátovo nenáročné, nemusíte sa preto báť, že rýchlo miniete svoj mesačný balík internetu. Sledovanie videí spáli o niečo viac dát, odporúčame si preto predplatiť aspoň 10 gigabajtov. Operátor 4ka ich teraz ponúka v rámci produktu TO.10 s prenosom čísla iba za 5 eur mesačne.