Main Content

SVETOVÉ MÉDIA píšu o zásnubách slovenskej rozhodkyne s hráčom (fotky vnútri)

sobota, 5. november 2016 13:55 | Autor: Filip Chudý

SVETOVÉ MÉDIA píšu o zásnubách slovenskej rozhodkyne s hráčom (fotky vnútri)
SVETOVÉ MÉDIA píšu o zásnubách slovenskej rozhodkyne s hráčom (fotky vnútri) | zdroj: Instagram

Zásnuby zo slovenskej piatej ligy medzi hráčom a rozhodkyňou obleteli futbalový svet. Kde všade sa správa dostal a čo sa o nej píše?

Futbalové zásnuby hráča FK Nižná Ľubomíra Vajdečku pred oravským derby s Tatranom Chlebnice s druhou asistentkou rozhodcu v tomto stretnutí Petrou Lepáčkovou obleteli futbalový svet. O tomto milom akte informovalo množstvo svetových médií.

Písali o nej už v Grécku, Fínsku, Rusku, Česku, Maďarsku, Belgicku, Kazachstane, Azerbajdžane, Poľsku, Albánsku. A to je len zlomok, pretože na internete nájdete aj ďalšie odkazy z celého sveta, v ktorých o tom informovali, pričom ďalšie sa pripájajú, keďže nájdete o tom správy zverejnené aj pred niekoľkými hodinami, resp. minútami.


FOTO: Screenshoty článkov
zahraničných médii o netradičných
futbalových zásnubach na Slovensku
(otvoriť galériu)

„Piata slovenská liga žije romantickú sezónu,“ napísal český o2sport. „Unikátne zásnuby pred 400 ľuďmi boli úspešné, pretože Petra povedala áno. Ľubomír bol tak odmenený za svoju odvahu,“ napísal web 24.hu. „Svojrázna situácia z futbalového ihriska, hráč žiadal o roku rozhodkyňu,“ napísal fínsky web iltasanomat.fi, ktorý pridal do textu aj link na článok z našej stránke. „Láska hory prenáša,“ doplnil belgický portál 7sur7.



FOTO: Petra Lepáčková - rozhodkyňa,
o ktorej sa píše po zásnubach
aj v zahraničí
(otvoriť galériu)

Pozadu nezostal ani známy futbalový portál goal.com, ktorý o unikátnych slovenských zásnubách tiež informoval. A správa nezostala len na starom kontinente, ale písali o tom dokonca už aj v takých futbalových krajinách ako sú ArgentínaBrazília, Mexiko, Ekvádor„Piata najvyššia súťaž na Slovensku získala celosvetovú slávu vďaka tomu, že bola svedkom jednej z najromantickejších a zároveň najpodivnejších udalostí roka,“ napísal argentínsky web infobae.com. „Vyhrala láska,“ dodáva brazílska Gazeta Do Povo.