Main Content

S Pattexom budete víťazom nielen na ihrisku

streda, 12. október 2016 08:46 | Autor: Sport7.sk

S Pattexom budete víťazom nielen na ihrisku
S Pattexom budete víťazom nielen na ihrisku | zdroj: patex

Nie je nad okamih, keď dobiehate na cieľovú čiaru ako prvý a potom stúpate na najvyšší stupeň víťazov. Ten pocit je neopísateľný. Nemusí to byť ale iba víťazstvo na ihrisku. Do role víťaza alebo porazeného sa môžete dostať aj doma, v práci, v škole či medzi priateľmi. Aj malé víťazstvá sa počítajú.

Zvíťaziť na „domácom poli“ sa počíta. Podelíme sa s vami o náš tip, aby ste aj vy mohli doma vyhrávať. V každej domácnosti sa nájde množstvo vecí na opravu, ale poznáte to, väčšinou sa nám do toho nechce a nemáme čas. Aj s tým si môžete poradiť. Naším tajným tipom je Pattex.

Na opravy v interiéri aj v exteriéri je skvelým a silným pomocníkom montážne lepidlo Pattex ONE FOR ALL. Dokáže prilepiť takmer všetko, na čo si spomeniete. Obloženie kuchyne, prilepenie pracovnej dosky, zrkadla, oprava schodov, prahu, parapety či prilepenie poštovej schránky, to všetko hravo zvládnete s týmto lepidlom. Vďaka vysokej okamžitej priľnavosti lepidlo skvelo lepí aj na steny a strop a lepená vec neschádza dole. Navyše odoláva vlhkému prostrediu, preto sa s ním ľahko lepí aj vonku či v kúpeľni. Každý iste navyše ocení veľmi ľahkú aplikáciu. Ani nemusíte vyvinúť príliš veľkú silu, aby ste lepidlo vytlačili z tuby. Lepenie je tak pohodlnejšie a rýchlejšie.

Likvidujete vy alebo vaše športovo nadané deti topánky ako na bežiacom páse? Alebo máte tie svoje, s ktorými ste stáli na stupni víťazov, uložené hlboko v skrini aj so žralokom na špičke? Čo keby ste ich opravili? Pattex Chemoprén Obuv je transparentné lepidlo, takže opravené miesto je takmer neviditeľné a vďaka jeho vysokej odolnosti voči vlhkosti budú opravené topánky ešte dlho slúžiť.

Staňte sa doma víťazom.

www.pattex.sk