Main Content

Dacjuk, Kovalčuk, Dadonov... Slovan čaká poriadna výzva!

utorok, 4. október 2016 09:18 | Autor: Martin Gregor

Dacjuk, Kovalčuk, Dadonov... Slovan čaká poriadna výzva!
Dacjuk, Kovalčuk, Dadonov... Slovan čaká poriadna výzva! | zdroj: © TASR

Po zbabranom dueli v chorvátskom Záhrebe sa belasým podarilo skonsolidovať a proti „nadupaným“ hráčom CSKA Moskva predviedli diametrálne odlišný výkon, za čo boli odmenení ziskom jedného bodu proti vedúcemu tímu celej KHL. Ďalší ostrý súboj budú zverenci trénera Říhu zvádzať proti silnému Petrohradu.

Dokážu hokejisti bratislavského celku eliminovať ďalšieho veľkého favorita celej súťaže? Sledujte priamy prenos LIVE na TV Tipsport!

Posledný duel proti CSKA mal všetko, čo kvalitný súboj má mať. Elektrizujúcu atmosféru, atraktívny hokej, jediné čo tomu možno chýbalo, bol väčší počet gólov.

A práve na presné zásahy sa spolieha v ďalšom zápase tipér litovelak, ktorý je presvedčený, že v dueli proti Petrohradu padne 5 gólov a viac pri kurze 1,48. Tak čo, bude toto stretnutie gólovo bohatšie? Nechajte sa inšpirovať.

Drvivá väčšina členov najväčšej tipérskej komunity je presvedčená, že milionársky SKA tento duel zvládne a v Bratislave zvíťazí. Ako to vidíte vy? Nenechajte si ujsť ďalší skvelý zápas Slovana a sledujte ho naživo na TV Tipsport!

Inšpirujte sa tiketmi skúsených tipérov a navštívte Tiket arénu, ktorá ukrýva skutočné poklady! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte