Main Content

Skvelé výhry na futbalových tiketoch za tisíce EUR!

piatok, 30. september 2016 15:34 | Autor: Dávid Lech

Skvelé výhry na futbalových tiketoch za tisíce EUR!
Skvelé výhry na futbalových tiketoch za tisíce EUR! | zdroj: © TASR

Tipérom najväčšej tipérskej komunity sa počas tohto týždňa parádne darilo. Predovšetkým na futbaloch sa im pošťastilo povyhrávať krásne tikety a zarobiť ešte krajšie peniaze.

Stredajšie súboje Ligy majstrov si zobral na mušku borec janeczko2 a svojím strategickým myslením to namixoval skutočne bravúrne. Síce viacero tipov bolo uhádnutých na chlp presne, ale ako sa vraví, odvážnemu šťastie praje. A výsledok? Takmer 12 000 EUR  vo vačku. Paráda, čo poviete?

Životný tiket sa  zrejme podaril aj tipérovi malovany13, ktorý si vyhliadol sedmičku futbalových stretnutí a všetky označil remízou. Výsledný kurz sa vyšplhal na závratných 2 372,40, čo pri siedmich zelených fajkách pri vklade necelých dvoch éčiek znamenalo výhru viac ako 4 300 EUR!

Podarila sa aj Vám podobná trefa? Že nie? Nechajte sa inšpirovať tiketmi skúsených tipérov a navštívte Tiket arénu, ktorá ukrýva skutočné poklady! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!